Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019
Ενημερώθηκε: 22/07/19 - 07:24

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, και μας ενημερώνει ότι σήμερα είναι μία άκρως συναισθηματική μέρα, όπου τα ζώδια του Νερού, έχουν την τιμητική τους.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προκύψουν θέματα που θα σας ανανεώσουν την ψυχολογία και θα δείτε κάποιες καταστάσεις με μικρότερη ένταση. Έτσι οι αποφάσεις δεν θα έχουν βιασύνη και θα ισορροπούν τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το θάρρος σήμερα δεν θα σας λείψει και πολύ πιθανόν να ανανεωθείτε μέσα από μία νέα γνωριμία, όπως επίσης θα έχετε μία ειλικρινή συζήτηση με άτομο που είχατε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί για κάποιους λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια νέα διαβήματα σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Μπορεί να σκεφτείτε σήμερα μία οικονομική πρόταση που σας έχει γίνει κατά το παρελθόν και μάλλον θα επενδύσετε με απόλυτη προστασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα, όπου θα μπορέσετε να αναλάβετε πολλά πράγματα που σε άλλη περίοδο μάλλον θα ήταν αδύνατον να τα διαχειριστείτε. Φροντίστε να καλύψετε κάποια καινά που έχουν δημιουργηθεί σε μία πολύ προσωπική σας σχέση.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία εγρήγορση σε επαγγελματικά θέματα, όπου και θα τα δείτε να αναπτύσσονται με τον καλύτερο τρόπο, εάν κάνετε ένα βήμα πίσω. Φροντίστε τις συνθήκες να είναι θετικές και μην κτυπάτε γροθιά στο μαχαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ένα πολύ θετικό τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου, ξεκινά η Δευτέρα για σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις πολύ κοντινές σας σχέσεις. Κάποια πρόσωπα, θα έχουν την απεριόριστη πεποίθηση ότι κοντά σας μπορούν να έχουν αυτό που ζητούν.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία μέρα αρκετά πολύπλοκη για σας, εφόσον σας πιέζουν από παντού να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που εσείς ακόμα δεν είστε έτοιμοι. Ένα επαγγελματικό θέμα, μπαίνει σε μία σειρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είστε σε πολύ καλή διάθεση, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα υπάρξει μία καλυτέρευση, υπόθεσης που σας απασχολεί. Ίσως να βρεθείτε μακριά από το καθημερινό σας πρόγραμμα, κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο διάστημα έχετε αρχίσει να σας ενοχλούν οι καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας. Μπορεί να μην έχουν διάθεση οι άλλοι να καταλάβουν τις ανάγκες σας, αλλά σήμερα κάποια καλή προοπτική θα υπάρξει στον ορίζοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, να μιλήσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για ότι σας απασχολεί και να μεταφέρετε τις σκέψεις σας με έναν ήρεμο και δημιουργικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε μία υπόσχεση, ή να κάνετε μία οικονομική συμφωνία, που θα σας βγάλει οριστικά από μία αγχωτική περίοδο. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε ότι συζητήσεις κάνετε, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αθετήσετε τον λόγο σας αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συναισθηματικοί δρόμοι σήμερα αγαπημένα ψαράκια, θα σας οδηγήσουν στις καλύτερες αποφάσεις. Η έντονη ενσυναίσθηση σας, θα είναι εκείνη που θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που πραγματικά σας χρειάζονται.