Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2019
Ενημερώθηκε: 03/09/19 - 02:11

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2019, και μας ενημερώνει ότι η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για την επικοινωνία, κυρίως για τα ζώδια της Γης.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή και θα ενεργοποιηθούν κάποια θέματα που αγγίζουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πολύ καλή σύνοδο του Άρη – Ερμή, από το ζώδιο της Παρθένου, θα εκπληρώσετε πολλές από τις επιθυμίες σας, ακόμη και αν δεν είχατε αυτό τον σκοπό να ολοκληρώσετε σήμερα. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά στα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την σύνοδο Άρη – Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, να κάνετε πράγματα που είχαν καθυστερήσει. Οικογενειακά θέματα θα έχουν καλή έκβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρετε σήμερα με την σύνοδο Άρη – Ερμή, να βρείτε λύσεις σε κάποιους προβληματισμούς σας. Ίσως να προετοιμάσετε κάποιο ταξίδι που θα είναι πολύ ιδιαίτερο για την επαγγελματική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους. Κάποια οικονομικά θέματα θα έχουν πολύ καλή πορεία, ακόμη και μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την σύνοδο στο δικό σας ζώδιο του Άρη με τον Ερμή, θα έχετε μία πολύ γεμάτη μέρα από επικοινωνία, συναντήσεις και μετακινήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και οι σχέσεις σας θα είναι πιο [ζωντανές].

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Άρη, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά σε προσωπικό επίπεδο και θα σας δώσει την δύναμη να αναδείξετε από μέσα σας τις επιθυμίες σας που ίσως καταπιέζατε. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε αισιοδοξία και θα είστε έτοιμοι για ουσιαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η κοινωνική σας ζωή θα γεμίσει με νέες γνωριμίες και σίγουρα θα νιώθετε αγαπητοί και δημοφιλής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε σήμερα να κερδίσετε αρκετά πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή. Η σύνοδος Ερμή – Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει πιο δραστήριους στα επαγγελματικά σας. Με τα λόγια σας, θα έχετε τον σεβασμό των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Ερμή – Άρη, θα σας ανανεώσει και θα δείτε με αισιοδοξία πολλά πράγματα. Τα νέα που θα πάρετε σήμερα θα είναι αρκετά ιδιαίτερα και θετικά, ενώ μία μετακίνηση θα έχει το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, για να κερδίσετε τις επιθυμίες σας και να αποκτήσετε κάτι που ανήκει στα οικονομικά σας συμφέροντα. Η διαίσθηση σας είναι σήμερα πολύ δυνατή, για να αντιληφθείτε τα πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Άρη – Ερμή, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ευνοεί συνεργασίες και γενικά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Βέβαια μην εκτεθείτε με πολλά λόγια και μην εμπλακείτε σε λογομαχίες που θα έχουν άσχημο αποτέλεσμα στην κοινωνική σας εικόνα.