Οι προβλέψεις των ζωδίων για την παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την παρασκευή 11 Ιανουαρίου
Ενημερώθηκε: 11/01/19 - 10:06

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ο Ήλιος συναντά σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα, όπου μαρτυρά μία μεγάλη εκκένωση δύναμης σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση. Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν κάποιο αρχηγικό ρόλο ή θα λειτουργήσουν υπόγεια, για να φτάσουν σε ένα ποθητό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα έχετε μία δημιουργική ενέργεια, που θα καλύψει κάθε αρνητικό στοιχείο που μπορεί να παρουσιαστεί. Φροντίστε να βάλετε σε προτεραιότητα κάποια φιλόδοξα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ωφεληθείτε σημαντικά από κάποιες επαφές που θα γίνουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι σπουδές, τα ταξίδια και κάθε πνευματική εργασία, θα σας δώσει μία σημαντική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά, εφόσον θα έχετε πολλά θέματα σε εκκρεμότητα, που αφορούν το παρελθόν σας. Σήμερα θα τακτοποιηθούν οικονομικές υποθέσεις, που αφορούν τρίτα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ηλίου με τον Πλούτωνα, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων, με καταστάσεις που θα σας ανανεώσουν. Ένα τέλος σε μία σχέση, θα ανοίξει μία νέα πολλά υποσχόμενη περίοδο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε με ευκολία κάποια καθημερινά θέματα, όπως επίσης και θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι επιβλαβείς κύκλοι κλείνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας δημιουργηθεί η επιθυμία, να κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα και να ενισχύσετε την θέση σας και την κοινωνική υπόσταση σας. Η εκφραστικότητα σας, θα είναι πολύ ιδιαίτερη και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σήμερα στον τομέα των οικογενειακών σας υποθέσεων, θα ανανεώσει τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα σας κάνει να ανανεώσετε τους στόχους σας και να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που μέχρι τώρα αδυνατούσατε να αντιμετωπίσετε. Οι πνευματικές εργασίες, θα ευνοηθούν υπερβολικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, θα σας ωφελήσει υπερβολικά σε κάθε οικονομική δραστηριότητα σας. Θα ολοκληρωθούν οι επιθυμίες σας και πολύ πιθανόν εσείς που ασχολείστε με τις επιχειρήσεις, να κλείσετε μία πολύ σημαντική συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλευτείτε την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα, που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο να αλλάξετε ριζικά καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Επίσης θα έχετε σωστή κρίση για πολλά θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, σε ένα πολύ ευαίσθητο και εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου σας, θα σας απαλλάξει από κάτι που μέχρι τώρα σας φόβιζε ή σας ταλαιπωρούσε. Το ένστικτό σας, θα είναι πολύ ανεπτυγμένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία πολύ καλή περίοδος για σας, σε ότι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και τα άτομα που σας πλαισιώνουν. Η ικανότητα να σας να αντιλαμβάνεστε τι είναι καλό για σας και τι όχι, θα είναι η δύναμη που θα έχετε, ώστε να απαλλαγείτε από ότι σας είναι ξένο.