Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 14 Ιουνίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 14 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 13/06/19 - 23:56

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι με την αντίθεση του Άρη – Κρόνου, οι καταστάσεις θα πάρουν κάποια καθυστέρηση, ακόμη και αν υπάρχει καλή θέληση και προοπτική για εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν οικογενειακές υποθέσεις που σας πιέσουν αρκετά και μπορεί να έχετε την τάση να απομονωθείτε. Φροντίστε τις επόμενες μέρες να συντονίσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, πριν βρεθείτε εξ απροόπτου.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας, κρύβουν κάποιους κινδύνους που θα πρέπει να προνοήσετε. Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε λόγια με άλλα άτομα, που μάλλον θα σας μειώσουν αν γίνουν περισσότερο γνωστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά θα βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε με την ευελιξία που σας διακρίνει. Σήμερα θα νιώσετε συναισθηματικά ευάλωτοι και πολύ πιθανόν να κάνετε ένα βήμα πίσω, σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία δυσλειτουργία με τον Κρόνο, κάτι που θα κάνει την μέρα σας αρκετά έντονη και απαιτητική. Μην αφήσετε τα παράπονα και τις σκέψεις σας, να σας εξουσιάσουν και να χαλάσουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι γεννημένοι στις 11/7 και 12/7, θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ: Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν έντονα γεγονότα στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου θα πρέπει να ρυθμίσετε με ήρεμες κινήσεις και όχι μαχητικές συμπεριφορές. Εάν κάποια άτομα σας εξωθούν στο να βγάλετε τον κακό σας εαυτό, μην πέσετε σε αυτή την παγίδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε σήμερα μία δυνατή διαίσθηση, όπου θα σας δώσει άμεσα λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Οι συναισθηματικές σας σχέσεις, αλλά και οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, για τους γονείς, θα έχουν μία ανησυχία, που θα έχει κάποιες επιπτώσεις στην ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Με αρκετή ένταση και πάθος, θα διεκδικήσετε αυτές τις μέρες πράγματα που σας ανήκουν δικαιωματικά και θα προσπαθήσετε να έρθετε κοντά με πρόσωπα που παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και να ανανεώνει τις σχέσεις σας και τις προσωπικές σας επιλογές. Αν πρέπει να ταξιδέψετε ή να κάνετε κάποιες νέες συμφωνίες, σήμερα και για τρεις επόμενες μέρες, καλό είναι να το αποφύγετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα έχετε μία έντονη συναισθηματική αναστάτωση, που μάλλον θα είναι καλύτερα να την αποφύγετε, διότι σίγουρα δεν θα βρείτε το δίκιο σας. Αποφύγετε επίσης τα άσκοπα έξοδα, κάτι που θα σας προκαλέσουν έριδες με τον σύντροφό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο, σας αφορά άμεσα και θα πρέπει να κάνετε προσπάθεια, στο να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν ψυχικά και σωματικά. Αναμφίβολα οι γεννημένοι 9/1 και 10/1, θα έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτή την πρόβλεψη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε σε μία περίοδο, όπου δέχεστε νέα γεγονότα στην ζωή σας, βάζοντας το παρελθόν και την κακή του πλευρά στο περιθώριο. Ανανεώστε αυτά που πιστεύετε, μέσα από νεωτεριστικές ιδέες και αποφύγετε το παρασκήνιο.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε σε μία καλή μέρα, αν πραγματικά θέλετε να δείτε τις καταστάσεις να ισορροπούν, μεταξύ συναισθήματος και λογικής. Βέβαια μην πάρετε αποφάσεις ακόμη, για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.