Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 17 Μαΐου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 17 Μαΐου
Ενημερώθηκε: 16/05/19 - 23:55

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ενώ μας προειδοποιεί για μια ταραχώδη μέρα, που αποκαλύπτονται οικονομικά λάθη.

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, ακόμη και αν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με αυτά. Κάποια δικά σας άτομα θα έχουν μία εμπλοκή σε ζητήματα που θα σας φέρουν σε αμηχανία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει ανήσυχους για ένα προσωπικό σας θέμα. Μπορεί επίσης να αντιδράσετε σπασμωδικά σε μία προσωπική πρόκληση που δεν θα την δεχτείτε ποτέ με καλή πίστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είναι μία αρκετά ιδιόρρυθμη μέρα γεμάτη με ανατροπές. Η Σελήνη στον τομέα που μαρτυρά τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις, θα σας ανοίξει τον δρόμο που θεωρείτε δύσκολο, αλλά πολύ σημαντικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε την διάθεση να φλερτάρετε και να πειραματιστείτε στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε τους άλλους να σας δημιουργήσουν προβλήματα, μέσα από λάθος επιλογές που θα κάνετε.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποθέσεις θα έχουν μία περίεργη τροπή, εφόσον η Σελήνη στον τομέα αυτό θα έρθει σε αντίθεση με Ουρανό και Αφροδίτη. Το ξαφνικό και το ιδιαίτερα παράξενο, θα έχει σήμερα την τιμητική του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερβολική ενασχόληση σας με τους άλλους, μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά κενά που δύσκολα θα σας γίνουν κατανοητά. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν οι δυσκολίες που ζουν κάποια δικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Μην βιαστείτε να πάρετε οικονομικές αποφάσεις, ακόμη και αν σας διαβεβαιώνουν για την επιτυχία κάποιων συναλλαγών. Φροντίστε για το μέλλον μιας σχέσης και μην τραβάτε στα άκρα τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει για σας ένα ανατρεπτικό πέρασμα, μιας και θα κάνει αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό. Μην δώσετε πολύ βάση στα σημερινά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, θα έχετε σήμερα αρκετό άγχος για θέματα εργασίας και υγείας. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας χαλάσει κάποια πολύ σημαντική φιλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να έχετε περισσότερο την προσοχή σας στραμμένη σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας και κυρίως τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κάνετε περισσότερο προσεκτικά βήματα σήμερα, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και την οικογενειακή σας ζωή. Αυτοί οι τομείς θα είναι εκτεθειμένοι σε κάποιους κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε αυτή την μέρα να σας χαλάσει την ηρεμία σας και να σας κάνει να [γκρινιάζετε] με το τίποτα. Απλά προσπεράστε τα [φαινομενικά] δύσκολα και προχωρήστε με θάρρος μπροστά.