Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 7 Ιουνίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 7 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 07/06/19 - 00:25

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι η καλή σχέση σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό, δείχνει τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα υπάρξουν κυρίως σε πνευματικές προσπάθειες.

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής με τον πλανήτη Ουρανό, σχηματίζουν μία πολύ θετική όψη που θα σας βελτιώσει και θα τονώσει τα οικονομικά σας και θα σας δώσει νέες ιδέες δράσης. Θα βρείτε λύσεις στα πιο πολύπλοκα θέματα, αλλά και θα χαρείτε μία συναισθηματικά πρόσκληση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα σας ευνοήσει αρκετά σε θέματα που αφορούν τις πνευματικές σας προσπάθειες και τα θέματα που σχετίζονται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους ισχυρούς δεσμούς της ζωής σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα η θέση του Ερμή, θα σας δώσει ξαφνικά μία μεγάλη ευκαιρία στο να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να έχετε μία ιδιαίτερη και επιτυχημένη απόδοση σε ένα εργασιακό θέμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, θα έχει την δυνατότητα να σας δώσει χαρμόσυνα μηνύματα και επιτυχημένες επαφές με άτομα που είναι καλοπροαίρετα απέναντι σας. Η μέρα αυτή είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, ώστε να ξεκινήσετε καινούριες δραστηριότητες.

 

ΛΕΩΝ: Μία πολύ δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Θα έχετε πολλά να κάνετε και μάλιστα θα αντιλαμβάνεστε με την διαίσθηση σας, τις τυχόν δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι η θεά τύχη είναι κοντά σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, συναναστροφές και επαφές, θα υπάρχουν με έναν απόλυτα θετικό τρόπο και η θεά τύχη είναι με το μέρος σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή σήμερα θα είναι στα ύψη, ενώ μπορεί να έχετε κάποιες οικονομικές απολαβές από καταστάσεις που δεν περιμένατε. Η μέρα θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις και όμορφες αλλαγές, που θα σας μείνουν

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εξάγωνο που θα κάνει σήμερα ο Ερμής με τον Ουρανό θα βοηθήσει ουσιαστικά και θα έχετε καλές εξελίξεις που θα σας ανανεώσουν σε προσωπικό επίπεδο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και οι αλλαγές θα γίνουν για το καλό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής σήμερα θα κάνει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον πλανήτη Ουρανό, όπου θα σας κάνει περισσότερο ανοικτούς σε νέες προτάσεις και επαγγελματικά διαβήματα. Πολύ πιθανόν να έχετε κρυφά χαρτιά για την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να ανοίξεις καινούρια επαγγελματικά κεφάλαια. Θα λάβετε ειδήσεις που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, θα σας δώσει λύσεις από το πουθενά και επιτέλους θα απαλλαγείτε από κάποιες αναποδιές που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Μπορεί να νιώσετε ότι το σπίτι που μένετε θέλει την αλλαγή του, για να δεχτείτε την θετική ενέργεια στην καθημερινότητα σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Με την σημερινή ευνοϊκή μέρα, λόγο του θετικού εξαγώνου με Ερμή και Ουρανό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε μία όμορφη μέρα κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι διαφορετικό ξεκινά στην ζωή σας.