Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Ιουνίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 12/06/19 - 23:54

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι θα υπάρξουν καταστάσεις που θα είναι βοηθητικές για τους, Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες, των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να δείξετε την αξία σας, μέσα από την εργασία σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε πνευματικές προκλήσεις. Αναμφίβολα θα μπορέσετε να έχετε εύκολη επικοινωνία με τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη, θα αντιμετωπίσετε σήμερα ένα παλιό πρόβλημα, που τελικά θα σας κάνει περισσότερο θαρραλέους με τις τώρα συνθήκες. Ίσως ένα πρόβλημα υγείας να μπει σε μία πολύ ευνοϊκή πορεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ θετική η επιρροή της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, ιδίως για εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία καλή γνωριμία, που θα σας δώσει κάτι πολύτιμο για σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως να κάνετε σήμερα μία πολύ καλή κίνηση, όπου θα σας ευνοήσει σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Μην διστάσετε να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε και σας χωρίζουν καταστάσεις άνευ ουσίας.

 

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη να γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή από το ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε πολλά πράγματα να αναρωτηθείτε αν πρέπει να τα κάνετε εδώ και τώρα, ή να περιμένετε λίγο αργότερα. Βέβαια σήμερα θα έχετε μία καλή ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με πολλά και θετικά γεγονότα ξεκινά η μέρα σας σήμερα. Θα έχετε πολλά να σκεφτείτε και ακόμη περισσότερα να κάνετε, σε μία μέρα που θα σας βοηθήσουν πρόσωπα από το πουθενά, που θέλουν μόνο την καλή σας πορεία, σε κάθε επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε σήμερα μια τυχαία συνάντηση με άτομο που σημαίνει πολλά για σας. Η συναισθηματική σας πορεία θα έχει για κάποιον λόγο κάτι ιδιαίτερο να σας δώσει, εφόσον οι πλανητικές θέσεις μιλούν για κάποια σημαντική εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα που θα βρίσκουν σύμφωνο και το περιβάλλον σας. Βέβαια θα υπάρχουν αναταράξεις συναισθηματικές, αλλά ευτυχώς για πολύ λίγο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ θετική μέρα για να κάνετε πράγματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Θα έχετε κάποιες ιδιαίτερες συναντήσεις με άτομα από το πολύ στενό σας περιβάλλον, που θα σας δώσουν χαρά με αυτά που θα κάνουν για σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και κάποια πράγματα έχουν καθυστερήσει στην ολοκλήρωση τους, εσείς έχετε ένα πολύ δημιουργικό πείσμα, που σας κάνει πολύ ανθεκτικούς στο να λιγοψυχείτε και να τα παρατάτε, πριν ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, που αν πραγματικά το θελήσετε θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, κυρίως σε πνευματικές εργασίες και προγραμματισμένα ταξίδια. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα έχετε μία καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, που ίσως να έχει να κάνει με κάποιες καταστάσεις που έχουν καθυστερήσει αρκετά στην ολοκλήρωση τους. Φροντίστε να αναλάβετε μία οικογενειακή υποχρέωση, που δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να περιμένει.