Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Απριλίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 18/04/19 - 00:09

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα, που θα δημιουργήσουν ερωτηματικά.

ΚΡΙΟΣ: Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα στραφεί η προσοχή σας, στις πιο ουσιαστικές σχέσεις που σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να διαχειριστείτε με πολύ ήρεμο τρόπο κάποιες προκλήσεις από δικά σας πρόσωπα. Μπορεί να έχετε αδικήσει τον εαυτό σας, αλλάξτε τακτική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε ο καιρός να βρείτε λύσεις για βασικά θέματα, βάζοντας στην άκρη την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Νέες γνωριμίες στο προσκήνιο, που θα αποβούν πολύ χρήσιμες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην σας απογοητεύουν οι συμπεριφορές των άλλων. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι ότι γίνεται είναι για δικό σας καλό και μόνο.

 

ΛΕΩΝ: Κάποιες κουβέντες από τρίτα άτομα θα αρχίσουν να σας εκνευρίζουν. Αφήστε για λίγο στην άκρη καταστάσεις που σας φέρνουν σε δύσκολή θέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να προσέξετε σήμερα ανθρώπους που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν σε οικονομικά θέματα. Καλό είναι να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε σήμερα τίποτε καινούριο και επικίνδυνο. Οι εκπλήξεις που θα πάρετε δεν θα σας κάνουν καθόλου χαρούμενους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον θα έχετε μία μικρή αναστάτωση σήμερα που θα προέρχεται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Προσοχή στην υγεία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλά πράγματα που καμιά φορά δεν ΄χουν καμία ουσία. Μην αναλώνεστε με καταστάσεις που σας φθείρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σας και σήμερα θα σας αναστατώσουν υπερβολικά. Μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν, προς δικό τους όφελος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες μετακινήσεις θα αποφασίσετε να κάνετε τις επόμενες μέρες. Σχεδιάστε με κάθε λεπτομέρεια αυτό που θέλετε να κάνετε, γιατί θα υπάρχουν ανατροπές.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρχουν οικονομικές διεκδικήσεις σήμερα και θα πρέπει να κάνετε καινούριες σκέψεις σε παλιά θέματα που μέχρι τώρα δεν είχαν βρει την λύση τους.