Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 07/02/19 - 00:18

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

 

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, συναντά τον Ποσειδώνα. Ένα πέπλο μυστηρίου και αμφιβολιών, εμποδίζουν τις σωστές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ: Με αρκετές στιγμές που οι αμφιβολίες θα έχουν την τιμητική τους, θα κυλήσει η μέρα σας. Μπορεί να χρειαστείτε για λίγο να αποσυρθείτε από το καθημερινό σας πρόγραμμα, λόγο κάποιας αδιαθεσίας σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με πολλές ευαισθησίες και συναισθηματικές προσεγγίσεις ξεκινά η μέρα σας. Μπορεί να έχετε πολλές αμφιβολίες για την προσωπική σας ζωή, αλλά δεν θέλετε να κάνετε καμία αλλαγή προς το παρόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να είστε γεμάτοι από συναισθήματα για κάποια πρόσωπα ή συγκεκριμένο πρόσωπο που βρίσκεται στην ζωή σας. Πιθανόν μία είδηση που θα έρθει κατά την διάρκεια της ημέρας, θα σας δώσει χαρά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε πολύ γενναιόδωροι στα συναισθήματα και μπορεί να βγείτε από το καβούκι σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση είναι προ των πυλών.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα έχετε μία ανησυχία για τα πρακτικά θέματα και κυρίως για τα οικονομικά σας. Φροντίστε λοιπόν να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν και να φροντίσετε να αλλάξετε κάποιες κακές συνήθειες που είναι βλαβερές για την υγεία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα μπορεί να μην είστε και τόσο ξεκάθαροι με τους άλλους, ή και το αντίθετο να συμβεί, όπου θα απομακρυνθείτε με πρόσωπα που υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά. Οι δικαιολογίες και τα μισόλογα από τους άλλους σας κουράζουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Η καχυποψία στις καθημερινές επαφές σας με τους άλλους, είναι κάτι που θα τους απομακρύνει σταδιακά από κοντά σας. Μπορεί να έχετε καλή πρόθεση, αλλά να την δείχνετε με προβληματικό τρόπο προς τους άλλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το να ανοίξετε μεταφορικά και κυριολεκτικά την αγκαλιά σας στους άλλους, αυτό πρώτα από όλα θα ευνοήσει εσάς και θα σας δώσει χαρά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και σήμερα δεν θα μπορέσετε να ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις, ξεπεράστε τα μικροπροβλήματα και βρείτε τρόπο να ανανεώσετε την ψυχολογία σας. Οι ευκαιρίες δεν θα πάψουν να υπάρχουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε κουραστεί αρκετά με τις καταστάσεις που επικρατούν αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να αφήσετε λίγο τα αρνητικά στην άκρη να μην σας καταβάλλουν. Μην πάρετε σήμερα καμία απόφαση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε μία συγκεχυμένη άποψη για τα οικονομικά σας. Φροντίστε λοιπόν να μην κάνετε καμία σοβαρή κίνηση που αφορά ένα ρίσκο σε υλικά θέματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα έχει μια μαγική επιρροή περνώντας πάνω από τον Ποσειδώνα. Έτσι η ευαίσθητη πλευρά σας θα βγει προς τα έξω με πολύ ένταση και με τρόπο που πρέπει να καλύψετε, αν δεν θέλετε να γίνετε θύμα κάποιων καταστάσεων.