Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 18/06/19 - 23:51

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, και μας ενημερώνει ότι πρέπει να αποφεύγονται οι συγκρούσεις και οι εντάσεις σε κάθε επίπεδο, κυρίως στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα οι έντονες όψεις που δέχεται η Σελήνη από τον Άρη, Πλούτωνα και Κρόνο, δημιουργούν εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας τομέα. Πολύ πιθανόν να έχουν συσσωρευτεί μέσα σας κάποια απωθημένα, και να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα αποδειχθούν αψυχολόγητες και άστοχες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η διπλωματία σήμερα δεν θα σας βλάψει, όταν κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβουλεύονται τα κεκτημένα σας. Μην βιαστείτε επίσης να βγάλετε συμπεράσματα για κάποιο θέμα, όταν δεν έχετε ακούσει όλες τις παραμέτρους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία μέρα που θα είναι η ευκαιρία σου να ξεκαθαρίσεις λάθη και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί συναισθηματικά και υλικά, βάλτε τα όρια σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα είστε σίγουρα εκείνοι που αφορά η δύσκολη όψη με Άρη – Κρόνο – Πλούτωνα και Σελήνη. ΄Ίσως θα πρέπει να αφήσετε για αργότερα τις αποφάσεις και τις εντάσεις, που το μόνο που θα σας δώσουν είναι αναστάτωση και καθυστέρηση των στόχων σας.

 

ΛΕΩΝ: Αν και οι δυσκολίες που έχει αυτή η μέρα δεν σας αγγίζουν άμεσα, θα υπάρξουν παρ όλα αυτά κάποιες καταστάσεις που θα σας στεναχωρήσουν και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που μέχρι σήμερα πιστεύατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό είναι να μην βιαστείτε να κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε και αφήστε την μέρα αυτή να περάσει με λιγότερες εντάσεις και στεναχώρια που σίγουρα θα αποδειχθεί άδικη. Οι σχέσεις σήμερα μπορεί να μην είναι ήρεμες.

 

ΖΥΓΟΣ: Οικογενειακά θέματα και σήμερα θα σας απορροφήσουν υπερβολικά και κάποιες καταστάσεις θα σας εξαντλήσουν. Θα υπάρξει επίσης μία υπερπροσπάθεια σε επαγγελματικά ζητήματα, που στην ουσία δεν θα έπρεπε να αφιερωθεί τόσο χρόνος και ενέργεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε κοντά σε μία περίπλοκη κατάσταση που θα χρειαστεί να καταναλώσετε την υπομονή σας, για να φέρετε εις πέρας αυτή την υπόθεση. Θα συμβούν συναισθηματικές αναταράξεις, που ο χρόνος θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικονομικά θέματα θα πρέπει να τα ρυθμίσετε όσο γίνεται καλύτερα, ενώ η συναισθηματική σας ζωή αυτές τις μέρες θέλει κάτι να σας πει και εσείς αγνοείτε τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν, αλλά και η διαίσθηση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα, όταν ο Κρόνος, Πλούτωνας και Σελήνη, σε σύνοδο στο δικό σας ζώδιο, αντικρούουν τον Άρη. Είναι η στιγμή που πρέπει να είστε σε εγρήγορση, γιατί θα παρουσιαστούν άνθρωποι που θα σας βάλουν εμπόδια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε πολύ συνειδητοποιημένοι για ότι συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Οι καταστάσεις που συμβαίνουν τώρα, θα σας ενεργοποιήσουν εσωτερικά και θα βρείτε τις λύσεις των προβλημάτων σας, τις επόμενες μέρες.

 

ΙΧΘΥΕΣ:  Μην αγνοείτε τα σημάδια από το σύμπαν, όταν επιμένουν για κάποια πρόσωπα που τους έχετε εμπιστοσύνη και δεν την αξίζουν. Φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας σε εγρήγορση και να μην πιστεύετε αυτά που ακούτε, αλλά εκείνα που πραγματικά συμβαίνουν μπροστά σας.