Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019
Ενημερώθηκε: 04/09/19 - 00:15

Ζώδια: Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, και μας ενημερώνει ότι θετικές αλλαγές και σήμερα θα μας χαρίσουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, όπου ευνοούνται περισσότερο, τα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα σας φέρει αισιοδοξία και τύχη στα οικονομικά σας. Επιπλέον θα έχετε την τάση να βρίσκετε εύκολα λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Οι ιδέες σας θα είναι πολύ σωστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη – Ουρανού, θα σας φέρει καλά γεγονότα και θα μπορέσετε να βάλετε υψηλούς στόχους. Οι προκλήσεις στα προσωπικά θέματα θα σας δώσουν ενέργεια και χαρά, ενώ τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι στόχοι σας σήμερα θα έχουν πολύ καλή έκβαση, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους. Η τύχη θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα που σας αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πολύ θετικό τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα σας ευνοήσει αρκετά στις κοινωνικές σας επαφές. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες. Το διάστημα αυτό η επικοινωνία σας με τους άλλους, θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας και θα έχετε ευχάριστα νέα σε επαγγελματικά θέματα, ακόμη και αν χρειαστεί να διεκδικήσετε έντονα την θέση που σας αναλογεί. Να προσέξετε την τάση της σπατάλης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη – Ουρανού, θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, εφόσον οι σκέψεις σας υλοποιούνται. Οι σχέσεις σας με τους άλλους διορθώνονται, αν για κάποιο λόγο υπήρχαν διαφορές.

ΖΥΓΟΣ

Το θετικό τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα σας βοηθήσει στο να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και φροντίστε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα λάβετε οικονομική βοήθεια, από πηγή που δεν περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται καλά γεγονότα, από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Το τρίγωνο του Άρη με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, θα βοηθήσει αποτελεσματικά σε κάθε νέα δραστηριότητα, ακόμη και σε συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται, ακόμη και από άτομα που σας είχαν αμφισβητήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα σας δώσει τύχη σε ότι και να αποφασίσετε να κάνετε σήμερα. Οι ευκαιρίες πάρα πολλές και οι στόχοι σας θα βρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η κοινωνικότητα και η οξυδέρκεια σας, θα σας χαρίσει ότι περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα υλοποιήσει τα σχέδια σας και θα σας κάνει να αλλάξετε κάποια πράγματα που δεν σας άφηναν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Μην εγκαταλείπετε τα βαθιά σας όνειρα, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συναναστροφές σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βρείτε λύσεις σε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει από το παρελθόν.