Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019
Ενημερώθηκε: 04/09/19 - 00:14

Ζώδια: Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, και μας ενημερώνει ότι η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί λάθη και ουτοπίες σε σχέσεις και συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε μία μεγαλύτερη προσπάθεια σε ότι αφορά το ξεκαθάρισμα των προσωπικών σας σχέσεων. Αφήστε την μέρα να κυλήσει όμορφα και ήρεμα, χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η στιγμή, που θα προκληθεί μία μικρή παραφωνία στην προσωπική σας ζωή και στις σχέσεις σας γενικότερα. Μην αφήνετε τους άλλους να αποκτούν δικαιώματα στην ζωή σας και να ελέγχουν την κάθε σας κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αποπροσανατολίσουν σε κάθε επίπεδο. Πολύ πιθανόν να γίνουν κάποιες οικονομικές συμφωνίες, που μάλλον δεν θα σας ικανοποιήσουν καθόλου, λόγο της [θολής] τους πορείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες συναλλαγές που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα, εφόσον οι συνθήκες και οι συμφωνίες θα είναι δυσνόητες. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ότι πραγματικά σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μία περίεργη διαίσθηση για ένα προσωπικό σας θέμα, που τελικά θα σας βγει σε καλό. Φροντίστε να μην κάνετε αγορές που θα μετανιώσετε αργότερα και μην δώσετε υποσχέσεις στο αγαπημένο σας πρόσωπο, γιατί μάλλον δεν θα τις τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας αφορά άμεσα, εφόσον η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Είναι μία σχετικά δύσκολη μέρα σε προσωπικό επίπεδο, ακόμη και αν είστε πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και μην αναλωθείτε σε λάθος σκέψεις. Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, δεν θα σας αφήσουν να κάνετε πράγματα, που θα σας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματα θα σας πνίξουν στην κυριολεξία. Η υπερβολή σε αυτό τον τομέα, δεν θα σας αφήσει να κάνετε σωστές κινήσεις και δυστυχώς θα χάσετε το μέτρο ακόμη και στην εκδήλωση της αγάπης σας, προς τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις σας σήμερα θα είναι πολλές και ίσως να έχετε διάσπαση προσοχής στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε στην τύχη τους κάποια πρακτικά ζητήματα, αλλά και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες, όπου θα αναδείξετε τα ταλέντα σας. Για εσάς που είστε σε σχέση, θα αξιοποιήσετε την μέρα σας με πολύ όμορφο τρόπο και θα προωθήσετε τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν περισσότερο κάποια οικονομικά θέματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, εφόσον υπάρχει ο κίνδυνος παραπλάνησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση σήμερα του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, θα σας κάνει αρκετά ευάλωτους με την προσωπική σας ζωή και με τις σχέσεις σας. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποια προσέγγιση, μιας γνωριμίας σας από το παρελθόν.