Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 8 Μαΐου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 8 Μαΐου
Ενημερώθηκε: 07/05/19 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, ενώ μας προειδοποιεί για...

«Έκρηξη γεγονότων».

ΚΡΙΟΣ

Αστάθμητοι παράγοντες στα οικονομικά σας. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες που αφορούν τα κεκτημένα σας και την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από χθες στο δικό σας ζώδιο, δεν μπορεί να λειτουργήσει με προσοχή λόγο της συνόδου με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, Ουρανού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να προσέχετε την κάθε σας ενέργεια, ίσως να παραμονεύουν κάποιοι για να σας βλάψουν μέσα από ανέντιμους τρόπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα υπερβολής και γεγονότων που για κάποιους λόγους δεν μπορείτε να ελέγξετε και να διαχειριστείτε όπως θα έπρεπε.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις, όπου θα σας είναι δύσκολο τις ελέγξετε και να τις αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως τα ξαφνικά γεγονότα σας αλλάξουν σήμερα την ηρεμία σας. Μπορεί να κάνετε κάτι διαφορετικό και να κερδίσετε πράγματα που με συνηθισμένους τρόπους δεν θα είχαν συμβεί.

ΖΥΓΟΣ

Απρόβλεπτες καταστάσεις θα σας ξεσηκώσουν και θα σας κάνουν ανυπόμονους. Οικονομικά θέματα θα πρέπει να τα προσέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή και τον Ουρανό απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρχουν παράξενες εξομολογήσεις από τον άνθρωπο σας, που θα σας αλλάξουν τα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεστε σε μία ένταση όπου τα οικονομικά θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο, κυρίως σε ότι αφορά την διαχείριση τους, με άλλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε κάθε είδους εμπειρίες. Θα είστε αισιόδοξοι, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες αποφάσεις που θα επηρεάσουν το συναισθηματικό σας μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα έρθει σήμερα σε σύνοδο με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, Ουρανό. Αυτό δείχνει ότι θα έχετε πολύ μεγάλη πνευματική υπερδιέγερση, όπου θα πρέπει να την διοχετεύσετε με τον σωστό τρόπο στην καθημερινότητα σας και στις ασχολίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις διαπροσωπικές σου επαφές, τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Όλα αυτά θα κρύβουν ένα ξαφνικό γεγονός που θα σας αλλάξει την ψυχολογία, θετικά ή και όχι.