Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 11 Ιουνίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 11 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 10/06/19 - 23:52

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι σήμερα η συναισθηματική αναζήτηση βρίσκει ανταπόκριση.

 

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα αναπολείτε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις, που ίσως και να μην τις ξαναζήσετε ποτέ με το ίδιο πρόσωπο. Θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε πρόσωπα που έχουν απέναντι σας ειλικρινή συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ιδανική μέρα για να πάρετε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα και να αποφύγετε κάθε εμπλοκή σας με άτομα που θα σας δώσουν λάθος πληροφορίες. Αρχίσετε μία πιο υγιεινή διατροφή, με την ευκαιρία της Καλοκαιρινής περιόδου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία πολύ καλή μέρα για την προσωπική σας ζωή. Ίσως ξεκινήσετε κάτι όμορφο και δημιουργικό εγχείρημα, που θα σας κάνει να νιώσετε χαρά όταν ολοκληρωθεί. Θα υπάρξουν πολλά μηνύματα με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα θέμα που σας απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και αφορά ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ήρθε η στιγμή να βρείτε την λύση του. Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν αρκετά.

 

ΛΕΩΝ: Μία ιδιαίτερα ανανεωτική και δημιουργική μέρα σας περιμένει, βάζοντας για λίγο στο περιθώριο τις κακές σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε. Να αποφύγετε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις, που θα σας οδηγήσουν σε λάθη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να μην βιαστείτε αυτές τις μέρες να βάλετε στόχους που μπορεί να σας εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά. Αφεθείτε στα απολύτως απαραίτητα και εκείνα που μπορείτε να διαχειριστείτε με πολύ εύκολο τρόπο, κάνοντας και πάλι την διαφορά.

 

ΖΥΓΟΣ: Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα υπάρχει ενθουσιασμός και καλή διάθεση να κάνετε καινούρια πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν και απολαύστε την εύνοια της μέρας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα όπου θα μπορέσετε να καλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Βέβαια θα πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά, για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, εφόσον παραφυλούν κάποιοι εχθροί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα γίνετε σήμερα πολύ κοινωνικοί και θα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός με ότι και να ασχοληθείτε. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι γεμάτη χαρά και άτομα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξει σήμερα κάποιο θέμα που θα σας απασχολήσει έντονα και αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Με ωριμότητα προχωρήστε και κερδίστε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, ακόμη και αν είναι ανταγωνιστές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε γεμάτοι από θετική ενέργεια σήμερα, κάτι που θα σας κάνει αγαπητούς στον κοινωνικό σας κύκλο. Αν έχεις βάλει κάποιους στόχους, το σίγουρο είναι ότι θα τους κερδίσεις ακόμη και αν είναι πολύ δύσκολοι στην απόκτηση τους.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Να έχετε πίστη σε εκείνα που πραγματικά θέλετε να συμβούν το επόμενο διάστημα στην ζωή σας. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας και να είστε σταθεροί στην απόκτηση των βαθύτερων αναγκών σας.