Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

zwdia
Ενημερώθηκε: 13/08/19 - 00:15

Ζώδια: Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 και μας ενημερώνει ότι ενισχύονται οι συναισθηματικοί δεσμοί, ακόμη και αν υπάρχουν άλυτα θέματα. 

ΚΡΙΟΣ

Μία αρκετά ελπιδοφόρα μέρα για την προσωπική σας ζωή. Ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε για τα θέματα που σας στεναχωρούν στον άνθρωπό σας, κάτι που θα σας απαλλάξει απ τις ανασφάλειες των τελευταίων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Με καλές προοπτικές σε κάθε επαγγελματικό θέμα, θα κυλήσει η Τρίτη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και αν η διάθεση σας δεν είναι και η καλύτερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, θα σας φέρει κέρδη οικονομικά, αλλά και πολύ καλές προοπτικές γα μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία σας θα είναι έντονα συναισθηματική και ίσως συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ξεσηκώσει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με καλά γεγονότα θα υποδεχτείτε αυτή την Τρίτη, βάζοντας στην άκρη πολλά θέματα που σας είχαν στεναχωρήσει. Μία απόφαση σας με οικονομικά κίνητρα, θα έχει αρκετή επιτυχία, αρκεί να ακούσετε την διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ

Θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά το άγχος σας κάνει αρκετά νευρικούς και ανυπόμονους. Βάλτε σειρά σε ότι θέλετε να πετύχετε, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συναντήσετε την τύχη σας σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρα πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα στην ζωή σας, αλλά θα έχετε την ευελιξία, να τα καταφέρετε με όλα. Επαγγελματικά θέματα θα έχουν καλή πορεία και με την λογική που σας διακρίνει, θα έχετε τις καλύτερες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η συναισθηματική σας ζωή θα έχει την τιμητική της. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, που θα σας αναστατώσει και θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή, πολύ οικεία. Ωστόσο, θα πρέπει να αλλαχτείτε πρώτα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει την δύναμη να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στα επαγγελματικά σας. Είναι μία μέρα που θα σας βοηθήσει σε κάθε επιθυμία σας, να γίνει πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αφήστε στην άκρη ότι σας χαλάει την διάθεση και φροντίστε να κερδίσετε εκείνα που πραγματικά επιθυμείτε. Ένα ταξίδι θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και πολύ πιθανόν να ανανεωθείτε μέσα από νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, δεν είναι στην καλύτερη θέση αλλά σας βοηθά να απαλλαγείτε από καταστάσεις που πλέον δεν γίνεται να υπάρχουν στην ζωή σας. Οι αλλαγές σας φέρνουν τύχη, μην τις φοβάστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας καλύψει απόλυτα σε συναισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να δείτε περισσότερο ήρεμα, κάποιες υπόγειες κινήσεις, από άτομα του περιβάλλοντος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την σύνοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα μπορέσετε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως να υπάρξουν αρκετά κέρδη που δεν περιμένατε.