Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 19 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 19 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 19/03/19 - 00:10

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Ξαφνικά γεγονότα θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη, ιδίως σε όσους ανήκουν στα γήινα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμη και αν τα πράγματα μέχρι τώρα ήταν καλά, θα υπάρξει μία ανατροπή, που θα δημιουργήσει ακόμη καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πολύ ευνοϊκή για σας. Η πολύ καλή επαφή της με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, θα φροντίσει ώστε οι επαναστατικές σας τάσεις, θα έχουν καλά αποτελέσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με ότι και να ασχοληθείτε σήμερα, θα μπορέσετε να το φέρετε εις πέρας και να γευτείτε την επιτυχία. Ίσως να υπάρξουν αναστατώσεις στην οικογένεια, που θα γίνουν πρόδρομοι κάποιων θετικών γεγονότων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν μέχρι σήμερα περιμένατε να γίνουν κάποιες αλλαγές σε ένα προσωπικό σας θέμα, αυτή είναι η καταλληλότερη μέρα για να [γιορτάσετε], την απαλλαγή σας από πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν.

 

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, καθώς η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και θα φέρει ξαφνικές αλλαγές πάνω σε αυτό το θέμα, που φυσικά θα έχει και ευνοϊκή έκβαση. Μπορεί να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε με διαφορετικά πράγματα και μέσα άπω την δημιουργία θα ολοκληρώνετε κάτι που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η πολύ καλή όψη της με τον πλανήτη Ουρανό, θα σας δώσει διαισθητική ικανότητα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς, επηρεάζοντας τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας επηρεάσουν αρνητικά

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο της παρθένου, κάνει σήμερα πολύ ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή και ανανεώνει τις φιλικές σας σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον από πρόσωπο που δεν περιμένατε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επαγγελματική σας πορεία και καταξίωση, θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά έντονα και ίσως δημιουργηθούν κάποιες νέες συνθήκες ώστε να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα έχετε μία πολύ ευνοϊκή μέρα, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως να γνωρίσετε διαφορετικά άτομα, που θα σας ανανεώσουν με τις ιδέες τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες ιδιαίτερα έντονες καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να ξανασκεφτείτε τα λεγόμενα σας, που έχουν ειπωθεί σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα είναι μία αρκετά ιδιαίτερη θέση για τις προσωπικές σας σχέσεις και για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Ένα ταξίδι θα αποφασιστεί γρήγορα και με έναν αρκετά ιδιόρρυθμο τρόπο.