Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 4 Ιουνίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 4 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 04/06/19 - 00:06

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι περνώντας ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου, η επικοινωνία γίνεται πιο συναισθηματική.

 

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου επικεντρώνεται η προσοχή σας στην οικογένεια και την βελτίωση της. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, που πιθανόν θα μοιραστείτε μαζί τους τα συναισθήματα σας, βάζοντας μία νέα πορεία στην προσωπική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις αρκετά ωφέλιμες για σας και να έχετε πολύ πιθανόν επιτυχίες σε πνευματικές εργασίες. Θα έχετε ακόμη την επιθυμία, να μοιραστείτε με πολύ δικό σας πρόσωπο ένα μυστικό που σας αφορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα ο Ερμής θα σας κάνει πιο δραστήριους με οικονομικά θέματα όπου θα μπορέσετε να φροντίσετε τις βασικές σας ανάγκες και όχι μόνο. Ίσως να υπάρξουν κάποια καλά νέα που αφορούν μία επικερδή συμφωνία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει αρκετά εξωστρεφείς και κοινωνικούς, κάτι που σε άλλες περιόδους θα δυσκολευόσασταν αρκετά να κάνετε. Μπορεί να έχετε μία πολύ καλή περίοδο σε πνευματικές εργασίες κάτι που θα σας δώσει χαρά.

 

ΛΕΩΝ: Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, έχετε μπροστά σας μία πολύ γόνιμη περίοδο, για να ανακαλύψετε τα υπέρ κι τα κατά κάποιων καταστάσεων που σας πόνεσαν κατά το παρελθόν αρκετά. Να επωφεληθείτε αυτή την περίοδο ώστε να ενισχύσετε το ένστικτό σας και να πάρετε τις πιο σωστές απαντήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε μία αισιοδοξία και μία ισχυρή κοινωνική ζωή. Νέες γνωριμίες θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά θέλετε, την πιο κατάλληλη στιγμή. Οι φιλίες αυτή την περίοδο γίνονται πιο ισχυρές.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε ότι τα οράματα σας και οι στόχοι σας, αρχίζουν σιγά, σιγά να υλοποιούνται. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται αισθητά, μετά από μία περίοδο δυσκολιών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ανανεωθείτε στην επικοινωνία σας και θα έχετε ξανά μία αισιόδοξη διάθεση, που είναι αλήθεια ότι σας έλειπε. Η τύχη θα σας χαμογελάσει μέσα από κάποιες μετακινήσεις και ταξίδια που βρίσκονται στο πρόγραμμα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την μετακίνηση του Ερμή το ζώδιο του Καρκίνου, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές αλλά και συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα έχετε αυτή την περίοδο και όσο ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται σε αυτή την θέση, την απόλυτη κυριαρχία των συναισθημάτων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την μετακίνηση του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και με άτομα από το περιβάλλον σας. Ίσως να μπορέσετε να κλείσετε μία συμφωνία που σημαίνει πολλά για σας, κυρίως στα οικονομικά σας συμφέροντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής από σήμερα θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που θα σας δώσει την πεποίθηση ότι μέσα από τα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις. Πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας δώσουν λύσεις σε προβλήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει μία περίοδο όπου τα συναισθήματα σας θα είναι γεμάτα από προσμονή για καλύτερες μέρες με τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας. Για εσάς που είστε αδέσμευτοι, ήρθε ο καιρός να βγείτε και να διασκεδάσετε με πρόσωπα που σας ταιριάζουν.