Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 21 Μαρτίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 21 Μαρτίου
Ενημερώθηκε: 21/03/17 - 00:00

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να νοιώσετε καλά για μία οικογενειακή υπόθεση που σας είχε ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις που θα προκύψουν κατά όλη την διάρκεια της μέρας. Να έχετε διπλωματία σε ότι θα πείτε σήμερα, αυτό θα σας προστατέψει από προβλήματα με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας. Το κύριο θέμα είναι το οικονομικό. Σήμερα θα σας απασχολήσει επίσης η σχέση σας, με συνάρτηση με κάποια οικονομικά θέματα. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα της υγείας σας θα σας απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα θα σας δώσει μία ανήσυχη μέρα. Από την μια θα έχετε να ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα και από την άλλη ένα πολύπλοκο περιστατικό που αφορά την προσωπική σας ζωή, θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Η ψυχολογία σας θέλει ανανέωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να δείτε κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας. Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να σας πτοήσει γιατί θα υπάρξει ευνοϊκότατη εξέλιξη στην συνέχεια. Ένα προσωπικό θέμα, θέλει σωστούς χειρισμούς για να νοιώσετε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα αποδειχθεί η μέρα αυτή. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα, αλλά η λύση δεν θα είναι κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη λύση που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε απαιτητικά οικονομικά θέματα. Συναισθηματική ολοκλήρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο καταστάσεων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι σαφείς. Η Σελήνη στο ζώδιο σας, δεν αφήνει περιθώρια στην προσωπική σας ζωή. Τα λάθη που τυχόν κάνετε σήμερα, θα σας αναστατώσουν την επόμενη περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, πολύ πιθανόν να σας παρουσιάσει μία ευκαιρία. Όμως για καιρό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι για το κάθε τι που παρουσιάζεται. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.