Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19/1/2020 έως 25/1/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 19/1/2020 έως 25/1/2020

Ενημερώθηκε: 20/01/20 - 03:45

Zώδια: Αναστατώσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στις 24/1. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για την εβδομάδα από 19/1/2020 έως 25/1/2020, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται με την Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας στην ζωή σας νέους φίλους, αλλά όχι πάντα τους καλύτερους. Αναλογιστείτε τα λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε με σύνεση και καλή διάθεση σε νέα βήματα που σας ανοίγονται. Επίσης μην είστε απρόσεκτοι στα οικονομικά σας, κυρίως στο τέλος της εβδομάδας, όπου μπορεί να παρουσιαστούν έντονοι κραδασμοί στα εισοδήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι τελείως έξω από τις συνήθειες σας και την ψυχολογία σας. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές αλλαγές, κάτι που δεν σας αρέσει, προκαλώντας αναστατώσεις και αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Ο επαγγελματικός χώρος, θα είναι μία σεισμογενή περιοχή, όπου η Νέα Σελήνη στις 24/1, την καλλιεργεί και προωθεί την αναρχία. Φροντίστε να μην πάρετε τώρα αποφάσεις, γιατί τα αποτελέσματα αυτών, δεν θα είναι τα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στις 24/1, θα είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε κάποια πράγματα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, από εκείνο που θα χρειαζόταν. Ωστόσο θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, γιατί πολύ πιθανόν να έχετε να αντιμετωπίσετε γεγονότα που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Αν πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες νομικές υποθέσεις τώρα, να είστε έτοιμοι για απρόοπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, μπορεί να φέρει νέα εισοδήματα, αλλά και νέες ευκαιρίες σε φορολογικά, ή αλλά νομικά θέματα. Βέβαια η ρευστότητα αυτής της περιόδου εμποδίζει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σας απασχολούν έντονα. Ίσως να παρουσιαστούν κάποια πρόσωπα, που θα έχουν κάτι διαφορετικό από σας, σε πνευματικό και κοινωνικό υπόβαθρο. Μην περιμένετε από τους άλλους την πολυπόθητη σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά σημαντική για σας, εφόσον μέσα από καταστάσεις που θα συμβούν, θα ανακαλύψετε ίσως κάτι που σε προσωπικό επίπεδο θα σας αφήσει μετέωρους και αναποφάσιστους. Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο να είστε αδιάφοροι με την υπάρχουσα προσωπική σας ζωή. Είστε σε μία κομβική στιγμή, ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, όπου όλα θα έχουν έναν νέο αέρα, με πολλά ή λίγα μποφόρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές οι μέρες θα είναι για σας αρκετά δύσκολες, λόγο αλλαγών στο προγραμματισμό σας. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια εργασιακά σκαμπανεβάσματα, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες, ιδίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η Νέα Σελήνη στις 24/1, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι υπεύθυνη για τις αλλαγές που θα δημιουργηθούν, ενώ τα γεγονότα θα διογκώνονται στο μυαλό σας, έχοντας συνέχεια μία λάθος άποψη για οποιοδήποτε γεγονός προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι δείγμα μιας νέας γνωριμίας, ή νέας κατάστασης που αφορά την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να ανανεωθείτε μέσα από τις προσωπικές σας επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι καταστάσεις είναι και οι πιο κατάλληλες. Μάλιστα θα υπάρχουν δείγματα ότι δεν θα πρέπει να εμπιστευτείτε εύκολα τα πρόσωπα που σας τάζουν πολλά περισσότερα από ότι μπορούν να στηρίξουν, σαν προσωπικότητες και σαν πορεία ζωής τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Για σας των πρώτων ημερών, τα γεγονότα θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είναι μία από τις πιο ευάλωτες περιόδους του Χειμώνα. Ο εκκεντρικός τρόπος θα χαρακτηρίζει εσάς, ή ένα πρόσωπο της οικογένειας σας, που σίγουρα θα είναι αντιπροσωπευτικό για αυτή την περίοδο. Μην κάνετε αυτές τις μέρες συνεταιρισμό, η νέα κίνηση στα συναισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μία περίοδο νέων καταστάσεων. Ίσως να βάλετε την πνευματική σας ανάπτυξη σε πρώτο πλάνο, ακόμη και ένα ταξίδι θα είναι σημαντικό γα κάποιους λόγους που μέχρι χθες αγνοούσατε. Βέβαια ο πλανήτης του απρόοπτου, Ουρανός, καραδοκεί σε κάθε νέα σας επιδίωξη, οπότε μην κάνετε μακρόπνοα σχέδια, εφόσον κάτι θα σταματήσει την πορεία που επιθυμείτε. Όσο για τι συγγενικές σχέσεις, μάλλον θέλουν υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα, είναι για σας μία αρκετά ευάλωτη περίοδο στα οικονομικά σας. Είναι πολλά που πρέπει να βάλετε σε τάξη και ένα από αυτά είναι η οικονομική σας ηρεμία, γιατί απλά δεν σας ταιριάζει το αντίθετο. Στο τέλος της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι επικίνδυνη για αγοραστικές υπερβολές, όταν ο πλανήτης του απρόοπτου, συντελεί στο ξεκίνημα αυτού του πλανητικού φαινομένου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, στις 24/1, επηρεάζει εσάς κυρίως που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν καινούρια δεδομένα στην προσωπική σας ζωή, αλλά χωρίς να εξασφαλίζουν ηρεμία και διάρκεια στον χρόνο. Η οικογένεια δεν θα στηρίζει την ποθούμενη γαλήνη και μάλλον θα υπάρξουν αλλαγές, στον χώρο σας ή ακόμη και στον τόπο διαμονής.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο τομέα σας, είναι ένδειξη κάποιων ψυχολογικών αναστατώσεων, κάτι που θα σας αναγκάσει να φερθείτε στους άλλους αλλόκοτα και παράξενα. Μην δώσετε μεγάλη βάση σε ότι ακούσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα έχουν ο στίγμα της υπερβολής. Επίσης είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και με τον εργασιακό σας χώρο, εφόσον κάτι πρέπει α αλλάξετε μέσα σε αυτόν.