Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 5/4/2020 έως 12/4/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 5/4/2020 έως 12/4/2020

Ενημερώθηκε: 05/04/20 - 20:55

Zώδια: Η Πανσέληνος στις 8/4, πιέζει τα ψυχικά μας αποθέματα, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 5/4/2020 έως 12/4/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Η βδομάδα αυτή θα έχει μία περίεργη ενέργεια, που θα σας σπρώχνει στο να γίνετε απρόσεκτοι σε συναισθηματικά θέματα, αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις. Είναι μία πολύ ευαίσθητη περίοδος, που θα πιέζεστε σε πολλά μέτωπα και λόγο εξωτερικών καταστάσεων δεν θα μπορέσετε να κινηθείτε με τον τρόπο που πραγματικά επιθυμείτε. Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί αστάθεια στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η βδομάδα, θα παρουσιάσει μία σειρά ξαφνικών γεγονότων, που θα σας υπενθυμίσουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως θα θέλατε, αλλά όπως το γενικό σύνολο των καταστάσεων προστάζει. Η Πανσέληνος θα είναι μία [δοκιμασία], σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, αλλά και την υγεία σας. Φροντίστε λοιπόν εκ των προτέρων, να κάνετε τις πιο κατάλληλες κινήσεις για να μην βρεθείτε ακάλυπτοι μπροστά σε αναποδιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, τα νέα είναι καλά, εφόσον θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις σας. Επίσης η είσοδος της Αφροδίτης, στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αναμφίβολα θα ευνοήσει την προσωπική σας ζωή, αλλά και θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα με πιο καλή διάθεση. Η συμβουλή μου είναι ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι μέρες θα έχουν αρκετή πίεση, εφόσον η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας υπενθυμίσει πολλά από τα λάθη που είχατε κάνει κατά το παρελθόν. Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα θα πέσουν στο τραπέζι, για να βγάλετε τα πορίσματα που θα χρειαστείτε για να προχωρήσετε παρακάτω. Το σπίτι και γενικά η επαφή σας με πρόσωπα της οικογένειας σας, θα σας δημιουργήσουν εξτρά προβληματισμούς.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία αναγκαστική περίοδο αλλαγών σε προσωπικό επίπεδο, εφόσον η συμβολή σας σε αυτό τον τομέα, θα είναι μικρή, έως και ανύπαρκτη. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δημιουργήσει μία ανασφάλεια, που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Αφήστε λίγο τις καταστάσεις να κυλήσουν, χωρίς να βάζετε πρόγραμμα στο οτιδήποτε, γιατί απλά θα ανατραπούν και οι πιο [απλές] επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας που θέλετε τα πράγματα να κυλούν με πρόγραμμα και τάξη, αυτή η περίοδος θα σας πιέσει αρκετά. Οικονομικά θέματα, θα γίνουν η καθημερινή σας αγωνία, εφόσον τίποτα δεν θα γίνει την στιγμή που εσείς θα θέλετε. Βέβαια μην νιώσετε [πνιγμένοι] στα προβλήματα σας, γιατί το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά ικανοποιητικό σε επαγγελματικά θέματα, ακόμη και αν αυτό το βλέπετε αρκετά μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα έχει την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, να καθορίζει την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Κάποια προσωπικά θέματα θα σας γεμίσουν με ανασφάλειες και θα αρχίσετε να γίνεστε αρκετά αυστηροί με τις επιλογές σας. Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε μία παροδική οικονομική στενότητα, που σίγουρα θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία, για να αποφύγετε κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας θα έχουν τον πρώτο λόγο, εφόσον θα πρέπει να διαχειριστείτε τις τωρινές καταστάσεις, χωρίς να [τεντώνετε] με τις απαιτήσεις σας, πρόσωπα που είστε δεμένοι μαζί τους συναισθηματικά. Ίσως το σπίτι να σας πιέσει αρκετά, με τις τωρινές εξελίξεις που υπάρχουν για τα παγκόσμια γεγονότα της πανδημίας. Φορέστε ένα όμορφο χαμόγελο για να ξορκίσετε τις καταστάσεις, που απλά σας δοκιμάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας που έχετε μάθει στην κίνηση και την επικοινωνία, κάποια γεγονότα θα σας εμποδίσουν να κάνετε πράγματα που θα θέλατε. Βέβαια η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα δώσει μία νότα αισιοδοξίας, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Μην πάρετε τις μετρητοίς τα λόγια κάποιων που θέλουν να σας βλέπουν ένα βήμα πίσω τους. Φροντίστε να μην είστε ευκολόπιστοι και σκεφτείτε τα επόμενα σας βήματα, με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την περίοδο αυτή βρίσκεστε σε μία αψυχολόγητη ένταση, σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η Πανσέληνος στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα αποδειχθεί μία πολύπλοκη εμπειρία στον επαγγελματικό σας στίβο και την κοινωνική σας εικόνα. Η στάση σας απέναντι στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν, δεν θα πρέπει να σας αποτρέψουν από τα προγραμματισμένα σας σχέδια. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο και τον Άρη να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, δεν θα λείψουν οι συνεχόμενοι αγώνες σε κάθε τομέα. Μία ένταση μέσα στο σπίτι, μπορεί να σας προκαλέσει πείσμα για καταστάσεις που κάποιοι αμφέβαλαν ότι θα φέρετε εις πέρας. Η Πανσέληνος θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα που βρίσκονται από επιλογή τους, μακριά σας. Ίσως να παρουσιαστούν επίσης ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που σας ορίζουν οι ευαισθησίες σας, φροντίστε αυτή την περίοδο να μην εξαντληθούν τα ψυχικά σας αποθέματα. Φοβίες και αναστολές, θα καλύψουν την καθημερινότητά, όπου θα είναι λάθος να εμπλακείτε σε οικονομικά θέματα, που κάποιοι θα θελήσουν να σας τοποθετήσουν, για προσωπικό τους όφελος. Η Πανσέληνος στον οικονομικό τομέα, καθιστά αυτή την περίοδο ιδιαίτερα ευαίσθητη σε νέες αποφάσεις ή οικονομικά ρίσκα.