Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 10/5/2021 έως 16/5/2021 - Ελπιδοφόρες καταστάσεις

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 10/5/2021 έως 16/5/2021 - Ελπιδοφόρες καταστάσεις
Ενημερώθηκε: 08/05/21 - 03:26

Zώδια: Ελπιδοφόρες καταστάσεις, προβλέπει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά, για την εβδομάδα από 10 Μαΐου 2021 έως 16 Μαΐου 2021.​​​​​​​

ΚΡΙΟΣ

Γενικότερα αυτή η εβδομάδα είναι μία ήσυχη περίοδος, που μπορεί να μην συμβούν έντονα γεγονότα, όμως θα αρχίσετε να ανανεώνεστε συναισθηματικά, αλλά και ψυχολογικά. Ήρθε ο καιρός να δείτε με επιείκεια κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, που σας είχαν απογοητεύσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της τόσο αμφιλεγόμενης χρονιάς και τώρα θα έχετε και πάλι προβάδισμα στα σχέδια σας και σε νέα ξεκινήματα. Με θάρρος λοιπόν στις 11/5, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα δώσει κυρίως στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, την δύναμη να κάνουν νέα σχέδια για το μέλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, αυτή η περίοδος είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε στην καθημερινότητα σας, σειρά και να φροντίσετε ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Η Νέα Σελήνη θα ενεργοποιήσει το υποσυνείδητό σας και θα αρχίσετε να έχετε πιο θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διέρχεται από το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, συνεχίζουν να σας απασχολούν θέματα, αλλά με έντονο τρόπο και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να ορίσετε τις αντιδράσεις σας. Βέβαια στις 14/5, η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, αρχίζει να σας ενεργοποιεί ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Αναμφίβολα βρίσκεστε σε μία περίοδο ανατροπών και νέων δεδομένων. Αυτό από μόνο του σας κουράζει, αλλά μην ξεχνάτε ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγάλετε από πάνω σας κάθε πιεστική κατάσταση, αλλά και κάθε τι που δεν σας ταιριάζει. Φροντίστε να δώσετε την πρέπουσα προσοχή σε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, που σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους τα νέα συνεχίζουν να είναι αισιόδοξα. Ίσως μάλιστα αυτή την εβδομάδα, με την βοήθεια της Νέας Σελήνης στις 11/5, αλλά και τον Δία να πάρει μία πολύ ευνοϊκή θέση απέναντι από το ζώδιο σας, στις 14/5, θα εκτοξευθούν ευχάριστα οι προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές θα είναι πολυδιάστατες και ενδιαφέρουσες. Θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την απροσεξία που σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Όσο για τις οικονομικές ανασφάλειες που νιώθετε όλοι σας, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, θα υπάρξει ανάκαμψη για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς αυτές οι μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές. Θα έχετε πολλά να κάνετε και ίσως να έχετε επιτυχία σε θέματα που αφορούν συνεργασίες και γιατί όχι, νέες σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα όνειρό σας. Γενικότερα και τα τρία δεκαήμερα του Σκορπιού, θα ανταμειφθούν για οποιαδήποτε προσπάθεια. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ανάλαφρη διάθεση ξεκινά αυτή την εβδομάδα για σας. Θα υπάρξει διάθεση για φλερτ και ίσως να ζήσετε μία έντονη σχέση, με τα καλά και τα δύσκολα της. Επίσης θα υπάρξει μία οικονομική ευκαιρία που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί, θα λάβετε ξεχωριστές πλανητικές επιρροές. Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα που σας έχει πιέσει αρκετά, ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετές αντιπαραθέσεις στην προσωπική σας ζωή. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα ζήσετε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, οι μέρες αυτές είναι αρκετά ευνοϊκές και ενδιαφέρουσες. Πολύ πιθανόν μία οικογενειακή υπόθεση να σας δημιουργήσει θετικότατους κραδασμούς στην ζωή σας. Είναι μία πολύ καλή περίοδος που μπορείτε εύκολα να κερδίσετε τα χαμένα σας εδάφη, από τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πάρετε την εύνεια από το σύμπαν. Ο Δίας θα επισκεφτεί μέχρι τις 29 Ιουλίου το δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα σας. Επίσης η Νέα Σελήνη θα σας δώσει προβάδισμα στην επικοινωνία και θα φροντίσει τις σχέσεις σας με τους άλλους.