Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 16/8/2021 έως 22/8/2021 - Η πανσέληνος του Αυγούστου

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 16/8/2021 έως 22/8/2021 από την Αλεξάνδρα Καρτά
Ενημερώθηκε: 16/08/21 - 17:03

Zώδια: Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα του Αυγούστου, πολλά πράγματα αρχίζουν να δείχνουν ένα θετικό πρόσωπο. Βέβαια η έντονη και άκαμπτη επικοινωνία, στα μέσα της εβδομάδας, θέλει καλή διαχείριση, αλλά την Κυριακή το μεγάλο φεγγάρι του Αυγούστου, μας προσφέρει προστασία και ευκαιρίες.

Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη της αστρολόγου Αλεξάνδρας Καρτά για κάθε ζώδιο για την εβδομάδα από 16/8 έως 22/8:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο θετική, κυρίως στον προσωπικό σας τομέα, όπου και αρχίζει να φαίνεται μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που βιώσατε στην καρδιά του Καλοκαιριού. Η Αφροδίτη παίρνει θέση απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στον Ζυγό, βάζοντας σε προτεραιότητα τις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος στις 22/8, θα βοηθήσει σημαντικά τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και βρίσκεστε σε μία περίοδο πολλών εξελίξεων, καλών, αλλά και δύσκολων, αυτή η εβδομάδα σας δημιουργεί ένα προστατευτικό περίβλημα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δώσει μία ευχάριστη περίοδο με θέματα εργασίας, υγείας, αλλά και καθημερινών σας ενασχολήσεων. Η Πανσέληνος στις 22/8, σας φέρνει ευχάριστα γεγονότα που αφορούν την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά μία περίοδος που θα δώσει λύσεις σε πολλούς προβληματισμούς σας. Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από έντονη ανάγκη να επικοινωνήσετε με τα δικά σας πρόσωπα, όπως επίσης να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 22/8, είναι σημείο αναφοράς μίας περιόδου μετακινήσεων και καλών ειδήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε μία αρκετά έντονη περίοδο, με συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα που αφορούν συγγενικά πρόσωπα, αλλά και άτομα από το περιβάλλον σας. Οι ειδήσεις που θα φτάσουν σε εσάς, θα έχουν το στίγμα της ευκαιρίας, ενώ κάθε συμφωνία ή νομική υπόθεση, θα είναι σίγουρα υπέρ σας, αρκεί να μάθετε να αφήνετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες τα γεγονότα που έρχονται αυτή την εβδομάδα, θα είναι αρκετά αισιόδοξα και απαλλαγμένα από την κατήφεια των περασμένων ημερών. Ανανεώνεστε οικονομικά, η επικοινωνία σας γίνεται καλύτερη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας, η Πανσέληνος στον δικό σας άξονα, σας προσφέρει ένα σημαντικό ατού σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αυτή την χρονική περίοδο θα νιώσετε ότι επιτέλους διεκδικείτε και φροντίζετε τα κεκτημένα σας, μέσα από ζυγισμένες συζητήσεις και καινούρια δεδομένα, απαλλαγμένοι από τοξικές παρουσίες. Η Πανσέληνος στις 22/8, μία ανάσα πριν μπει ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, είναι μία πολύ θετική ένδειξη, ότι θα κλείσετε παλιούς κύκλους. 

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά μία θετική εβδομάδα για σας, εφόσον ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Αφροδίτη, κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο και ως εκ τούτου στην θέση της. Έτσι πολλά πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά, ενώ κάθε παρεξήγηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πάρουν θετική έκβαση. Η Πανσέληνος στις 22/8, ανανεώνει τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και είστε αρκετά καλύτερα αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι το πείσμα δεν θα σας βγάλει πουθενά. Σίγουρα δεν θα νιώσετε μόνοι σας αυτή την περίοδο, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο, κάτι θα χρειαστεί την φροντίδα σας, ή ακόμα και την αμέριστη υπομονή σας. Όσο για την Πανσέληνο στις 22/8, σφραγίζει τις οποιεσδήποτε επιλογές έχετε κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ενεργοποιεί τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας κάνει περισσότερο ενεργούς σε ότι αφορά τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η Πανσέληνος στις 22/8, φροντίζει να γίνεται πιο κοινωνικοί και να μπουν στην ζωή σας νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο, όπου θα υπάρξουν εξελίξεις στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά και θα πάρετε αποφάσεις για κάποια οικογενειακά θέματα, που ενώ φαίνονται στην αρχή αρκετά πολύπλοκα, θα έχουν μία εξαιρετική πορεία αργότερα. Η Πανσέληνος την Κυριακή, σας φέρνει οικονομικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε για ακόμη μία φορά οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, εφόσον η Πανσέληνος του Αυγούστου φωτίζει κυρίως εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Έτσι, με την συμβολή του Δία, πλανήτη των ευκαιριών και της προστασίας, θα έχετε μία πολύ σημαντική εξέλιξη στην ζωή σας, που για τον καθένα σας είναι ξεχωριστή, βάση του προσωπικού σας ωροσκοπίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και τα πράγματα δεν είναι δύσκολα για σας, η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν σας αφήνει να ξεχάσετε τις αδικίες που έχετε υποστεί το τελευταίο διάστημα. Βέβαια όλα διογκώνονται μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να αφήσετε το παρελθόν στην άκρη, βάζοντας νέα δεδομένα στην ζωή σας, που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από ότι είχατε έως τώρα.