Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 29/3/2021 έως 4/4/2021 - Θα πρωταγωνιστήσουν οι συναισθηματικές σχέσεις

Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις από 29/3/2021 έως 4/4/2021 - Θα πρωταγωνιστήσουν οι συναισθηματικές σχέσεις
Ενημερώθηκε: 27/03/21 - 10:44
Της Αλεξάνδρα Καρτά

Zώδια: Μία εβδομάδα με αρκετές εξελίξεις, όπου και πάλι θα πρωταγωνιστήσουν οι συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και η αβεβαιότητα της πανδημίας. Επίσης η επικοινωνία θα κρύβει κάποιες αστοχίες και θα πρέπει να προσέχουν οι Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, του τρίτου δεκαημέρου. 

Η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά μας δίνει τις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 29 Μαρτίου 2021 έως 4 Απριλίου 2021.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές θα συνεχίσουν να είναι βοηθητικές και θα δημιουργούν αντίσταση στην οποιαδήποτε αρνητική πορεία, των θεμάτων που σας απασχολούν. Επίσης η θετική πλανητική όψη, Ήλιου -Κρόνου την 1/4, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μία προσπάθεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ πλούσια σε εμπειρίες περίοδος, που θα προσπαθήσετε να βάλετε σε σειρά τις προσωπικές σας επιλογές, ακόμη και αν δεν αρέσουν στο κοινωνικό σας κύκλο. Θα υπάρχουν επίσης κάποιες συμπεριφορές, από αγαπημένα σας πρόσωπα, που μάλλον θα σας μπερδέψουν και θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και εσείς που έχετε γεννηθεί, από 5 έως 9 Ιουνίου, δεν είστε στα καλύτερα σας, το εντελώς αντίθετο συμβαίνει με εσάς που έχετε γεννηθεί στις 2 Ιουνίου. Θα υπάρξουν για σας, καλές προοπτικές και σταθεροποίηση σε ένα σας σχέδιο. Εσείς επίσης του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να αποφύγετε τις παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα δημιουργήσουν μία επαγγελματική δραστήρια περίοδο, όπου θα πρυτανεύει η σταθερότητα και η ανοδική πορεία της οικονομικής σας θέσης. Βέβαια για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα χρειάζονται υπομονή και απόλυτη εμπιστοσύνη, σε ότι χαρακτηρίζει, το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η 1 Απριλίου, θα είναι μία θετική μέρα, που μπορεί να μην καταλάβετε τώρα τα αποτελέσματα των καταστάσεων, όμως πολύ σύντομα θα νιώσετε ότι πολλά θα μπουν σε σταθερή πορεία. Βέβαια μην ξεχνάτε τον [σοφό] Κρόνο απέναντι σας, που θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη, για να σας διδάξει, μέσα από δοκιμασίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα είναι αρκετά κουραστική και θα πρέπει να κάνετε πάρα πολλά, σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής κινείται στο τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων, επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί από 12 -22/9, βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τις σχέσεις σας και τις πράξεις των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ καλή περίοδο, όπου θα πρέπει να επωφεληθείτε από τα γεγονότα γύρω σας. Βέβαια με εξαίρεση για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αντικρουόμενες καταστάσεις, που θα βοηθήσουν στο να μπείτε σε ένα νέο μοντέλο ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε οικογενειακές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Ο Απρίλιος θα κάνει την είσοδο του με αισιόδοξα μηνύματα, αλλά, για σας που έχετε γεννηθεί από, 31/10 έως 3/11, η προσοχή σας, θα πρέπει να στραφεί σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι από ενέργεια και σίγουρα θα θελήσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε κάποιους τομείς, όπως της εργασίας, αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Είναι καιρός να βάλετε θεμέλια σε ένα σχέδιο σας, όπου έχει να σας δώσει σε βάθος χρόνου, πολύ καλές προοπτικές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή περίοδος για συζητήσεις, συμφωνίες και καλές επαφές με το περιβάλλον σας. Είστε γεμάτοι από θετικά μηνύματα και ακόμη σε τυχόν αναποδιές, θα υπάρξουν αμέσως λύσεις. Είναι κατάλληλη στιγμή να ξαναδείτε μία υπόθεση, που εκκρεμεί και να την ολοκληρώσετε με ευνοϊκούς όρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν άτομα, που θα σας πλησιάσουν με απώτερο σκοπό να σας ανταμείψουν σε ότι έχετε δώσει την προσοχή, αλλά και την δυναμική σας. Φροντίστε να μην χαλάτε την ψυχολογία σας, με θέματα που ανήκουν πλέον, σε μία άλλη [εποχή], που τώρα δεν σας εκφράζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Απρίλιος θα έρθει με πολλές υποσχέσεις και ίσως καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι σε έναν [αγώνα] που δίνεται το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία σταθεροποίηση, με αποτέλεσμα να σκεφτείτε ότι μπορείτε να κάνετε, μία προσέγγιση, σε ένα προσωπικό σας θέμα, που θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για την ζωή σας.