Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022
Ενημερώθηκε: 14/01/22 - 20:32
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται και σήμερα, στο ζώδιο των Διδύμων, όπου έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η δράση, ή ενέργεια και η αντιμετώπιση των καταστάσεων, είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν, μόνο από την δική μας βούληση. Υπάρχουν καταστάσεις που μας περιορίζουν, [πανδημία κ.α] βάζοντας ακόμη και την επικοινωνία μας, σε περιορισμό. Συνδυαστικά με τις δύσκολες πλανητικές όψεις της περιόδου αυτής, η συγκεκριμένη μέρα, έχει ένα πρόσθετο δύσκολο φορτίο. 

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά γενικότερα δεν είστε σε [φόρμα] να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις σε θέματα που πλέον σας έχουν κουράσει. Μπορεί να έχετε διάσπαση της προσοχής σας, για αυτό  φροντίστε, να είστε νηφάλιοι όταν οδηγείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σήμερα, η προσοχή σας πέφτει σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και υποχρεώσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Φροντίστε να είστε αμέτοχοι σε προκλήσεις, που σκοπό έχουν να σας ταράξουν και να αλλάξουν τα σχέδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους [αναστατωμένους] αυτής της περιόδου, τα πράγματα είναι αρκετά έντονα. Οι εκνευρισμοί με τους άλλους, δεν θα λείψουν, αλλά και μία επαγγελματική παραφωνία είναι στο [μενού] αυτής της μέρας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η ανασφάλεια, μπορεί να είναι κυρίαρχη την μέρα αυτή. Βάλτε μία σειρά σε κάποιες από τις  υποχρεώσεις σας, ακόμη και να νομίζετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που αγνοούσατε.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, υπάρχουν αρκετές υποθέσεις, που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Ίσως μάλιστα να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια νομικά τερτίπια, ή κάποιες συμφωνίες, που παρουσιάστηκαν, σε ακατάλληλη χρονική στιγμή, και σας βρήκαν απροετοίμαστους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία κούραση και μία ταλαιπωρία την έχετε, κυρίως με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα, που αυτή την περίοδο σας έχουν προβληματίσει. Συμβουλή μου είναι, να κρατάτε κατά την διάρκεια της μέρας λίγο προσωπικό χρόνο, για να κάνετε κάτι που ευχαριστεί μόνο εσάς.     

ΖΥΓΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η μέρα είναι αρκετά έντονη και κουραστική. Πολλά θέματα τρέχουν μπροστά σας και εσείς αδυνατείτε να προλάβετε το κάθε τι στην ώρα του. Γενικότερα, ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε την συναισθηματική σας ζωή, γιατί κάτι δεν είναι, όπως ακριβώς το περιμένατε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύς θυμός συσσωρευμένος μέσα σας και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε τρόπο εκτόνωσης, όχι όμως πάνω στους άλλους. Είναι η στιγμή που όλα σας πιέζουν, ακόμη και να έχετε βάλει σειρά στην καθημερινότητα σας, κάτι καινούριο θα παρουσιάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλη μία μέρα εντάσεων και κακών χειρισμών, δεχτείτε κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, ή ακόμη πιο απλά, δεν θέλουν να σας καταλάβουν, γιατί σκέφτονται την δική τους και μόνο πλευρά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φυσικά και βρίσκεστε πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Σημασία έχει ότι αυτές τις μέρες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μία αλήθεια, μία κατάσταση, που θα σας φτάσει στα όρια σας, σωματικά και συναισθηματικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πλέον έχετε κατανοήσει ότι η περίοδος αυτή είναι αρκετά απαιτητική για σας. Έχετε να σκεφτείτε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, την υγείας σας, την οικογένεια σας, τα  οικονομικά σας και μέσα σε όλα αυτά την ασυνεννοησία με τους άλλους, που σας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο άγχος. 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πιεστική μέρα θα έχετε σήμερα, γιατί ακόμη και να αντιμετωπίζετε με ευκολία τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, δεν θα είναι συνεργάσιμο το περιβάλλον σας και γενικότερα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον.