Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 14 - 15 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 13/05/22 - 22:47

Ρεπόρτερ: Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Αυτό το διήμερο, σχηματίζεται ένα πολύ απαιτητικό πλανητικό τετράγωνο, που αφορά τον Ήλιο – Κρόνο. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η τάση για απαισιόδοξες σκέψεις, η πίεση από τις πολλές υποχρεώσεις, είναι ένα μέρος του συνόλου, από τα πολλά ακόμη αρνητικά, που χαρακτηρίζουν αυτή την όψη.

Η υπομονή και η επιμονή είναι το μόνο όπλο που πρέπει να έχουμε σε μια τέτοια μέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, του τρίτου δεκαημέρου. Επίσης η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, είναι μία προέκταση αυτής της δύσκολης όψης, όπου και τα δύο φώτα, [Ήλιος και Σελήνη σε αντίθεση] θα δεχθούν την καρμική και αυστηρή παρουσία του Κρόνου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο απαιτητικά, σε ότι αφορούν τις σχέσεις σας, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεστε κάποια θέματα. Τα παράπονα σας είναι πολλά, για κάποια πρόσωπα που μάλλον δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τους έντονους προβληματισμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας του Ταύρους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θέλουν πάρα πολύ καλή διαχείριση. Είστε γεμάτοι ανασφάλειες για το μέλλον μιας σχέσης, ή σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες πιέσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και δεν ανήκετε στα ζώδια που ταλαιπωρούνται αυτό το διάστημα, βρίσκεστε σε μία αναστάτωση, επανεξέταση και ενδοσκόπηση, για να προχωρήσετε στο επόμενο εξελικτικό σας στάδιο. Όλα αυτά σας φέρνουν αρκετό άγχος, όπου και καλείστε να μην εγκαταλείψετε τα όπλα, όταν μάλιστα υπάρχουν πολλοί καλοί πλανητικοί παράγοντες που σας βοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την αίσθηση, ότι σας εγκαταλείπουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι τα συναισθήματα σας. Οι απογοητεύσεις είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να το διαχειριστείτε όσο γίνεται καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Δυσκολίες θα παρουσιαστούν αυτές τις μέρες σε προσωπικά θέματα, αλλά και μέσα από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Είναι κουραστικό για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, να διαχειριστείτε τις προκλήσεις που τις προκαλούν οι άλλοι, χωρίς να υπολογίσουν τα δικά σας συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία ζωδιακή ομάδα που αυτή την περίοδο έχετε μία ένταση, αλλά με έναν μαγικό τρόπο όλα τακτοποιούνται και μπαίνουν σε σειρά. Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα καθημερινότητας, επικοινωνίας, αλλά και επαγγελματικών επιλογών.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές θα είναι μία ακόμη επανάληψη κάποιων καταστάσεων που θα πρέπει να διαχειριστείτε με στρατηγική και αναφέρομαι στα οικονομικά σας και γενικότερα στις πηγές εισοδημάτων σας. Βέβαια πολύ καλό θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα, που με βιασύνη τα έχετε παγιώσει στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχει αρκετή δυσκολία σε προσωπικές επιλογές και σχέσεις που έχουν διαρραγεί και είναι πολύ δύσκολο να ξαναφτιάξουν. Μία απαιτητική περίοδος για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ θα πρέπει να αναλογιστείτε, τα λάθη σας, για να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από ηθικά βάρη, που έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και βρίσκεστε σε μία [φαινομενικά] απαλλαγμένη από δυσκολίες πλανητική στιγμή, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχετε λοιπόν πάρα πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος να διαχειριστείτε, κάτι που σας κάνει αρκετά ευέξαπτους και παράλογους με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, αυτό το διήμερο, θα αποδειχθεί πρόδρομος μια έντονης απογοήτευσης, που μπορεί να έχει δύο προεκτάσεις, μία συναισθηματική και μία οικονομική. Τα πράγματα θα εκτονωθούν πολύ αργότερα και γι αυτό το λόγο θέλει καλή διαχείριση και όχι γρήγορες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως έχω ξανά αναφέρει, βρίσκεστε σε μία ευαίσθητη περίοδο, που η κάθε λάθος διαχείριση των γεγονότων, είναι ικανή να σας δημιουργήσει μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Προσοχή λοιπόν σε σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, όπου σαν κυματοθραύστης, έχετε να αντιμετωπίσετε μία πλειάδα καταστάσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, πολλά πράγματα βρίσκονται σε μία συνεχόμενη εναλλαγή. Θα ισορροπήσετε λίγο αργότερα, αλλά ως τότε, απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις και πολλά λόγια, που μάλλον δεν θα σας κάνουν καλό, στην γενικότερη εικόνα σας.