Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Αυγούστου

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 19/08/22 - 18:56

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Από το Σάββατο 29/8 και για 7 μήνες, έως τις 25 Μαρτίου 2023, η νέα θέση του Άρη θα αλλάξει αρκετά την καθημερινότητα μας. Θα βρίσκεται λοιπόν στο ζώδιο των Διδύμων, βάζοντας σε εγρήγορση τα ζώδια του Αέρα, κάνοντας κουραστική την ζωή των Παρθένων - Ιχθύων, ενώ οι Τοξότες θα φτάσουν σε οριακές καταστάσεις με τις σχέσεις τους.

Επίσης, ο Ερμής θα έρθει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μία όψη που αφήνει μία θολή εικόνα σε κάθε επικοινωνία, οπότε αυτό το διήμερο αποφεύγουμε τις συζητήσεις ή συμφωνίες, που θέλουν ξεκάθαρη τοποθέτηση.

ΚΡΙΟΣ
Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Άρης, περνά στο ζώδιο των Διδύμων και μάλιστα με πολύ μεγάλη παραμονή, για 7 μήνες. Έτσι ετοιμαστείτε για δραστήρια περίοδο, έντονες επαφές και αστείρευτη δράση. Συμβουλή μου είναι να μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και να μιλάτε λιγότερο, από ότι ακούτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο των Διδύμων, ανανεώνοντας τις προσδοκίες σας για οικονομική τόνωση. Εδώ θα πρέπει να κατανοήσετε, ότι τους επόμενους 7 μήνες, δεν πρέπει να σκορπίζεστε συναισθηματικά και οικονομικά, ενώ θα πρέπει να κατευνάσετε τις ανασφάλειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης θα παραμείνει στο δικό σας ζώδιο 7 μήνες, όπου θα σας βάλει σε εγρήγορση και δράση. Τα γεγονότα θα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και εσείς θα πρέπει να κινήστε γρήγορα και μεθοδικά, για να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης για αρκετούς μήνες στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν θα είναι το πιο εύκολο γεγονός για σας. Ίσως τα ψυχικά και τα σωματικά σας αποθέματα να σας εγκαταλείψουν, μετά την έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα. Η ανασφάλεια και η εσωτερική ανησυχία για ένα θέμα θα είναι διάχυτες και χρειάζονται καλή διαχείριση.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Άρη από τις 20/8 έως τις 25/3/2023, θα έχει μία ξεκάθαρη παρουσία σε σχέσεις και νέες αφίξεις ατόμων στην ζωή σας. Οι ασχολίες σας θα διευρυνθούν και είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε μία πλούσια κοινωνική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης θα δεσπόζει για 7 μήνες στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, μία σημαντική θέση για την καριέρα σας. Έτσι θα έχετε μία πολύ έντονη περίοδο με νέα ξεκινήματα, ενώ θα σας χαρακτηρίζουν οι άλλοι, φιλόδοξους, αλλά και έντονα μαχητικούς.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε αρκετά έντονες επιθυμίες και θα κάνετε επεκτατικά βήματα, ακόμη και αν πρέπει να διαφωνήσετε με τους άλλους. Νομικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν, αλλά βάση του προσωπικού σας ωροσκοπίου, θα έχετε και τα αποτελέσματα που σας αναλογούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από αυτό το διήμερο θα έχετε τον Άρη στον όγδοο τομέα σας, μία θέση πολύ έντονη σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε αγώνες για επιβίωση και ανοιχτά κεφάλαια από το παρελθόν σας. Να ξέρετε ότι κάθε εκκρεμότητα που έχετε αφήσει λόγο συνθηκών, θα έρθει να σας υπενθυμίσει την παρουσία της, έως τα τέλη του Μαρτίου 2023.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον δικό σας άξονα, [διαμετρικά απέναντι σας] από τώρα και μέχρι τις 25/3/2023, θα κινείται ο Άρης. Οι σχέσεις θα σας ωριμάσουν, θα σας κουράσουν και θα σας εκπλήσσουν με τις εναλλαγές τους. Ετοιμαστείτε για έντονες καταστάσεις, που μάλλον δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε, ούτε λεπτό μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία πολύ έντονη περίοδος ξεκινά με θέματα εργασίας, υγείας, αλλά και καθημερινών σας αναγκών. Ίσως θα πρέπει να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας, αλλά και θα πρέπει να κρατήσετε τις αγχωτικές καταστάσεις, μακριά από το δικό σας πεδίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας τους Υδροχόους η περίοδος που ο Άρης θα κινείται στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο των Διδύμων, είναι ένδειξη μιας πλούσιας προσωπικής περιόδου, με φλερτ και συναισθηματικές διεκδικήσεις. Εκτός από τα αισθηματικά, πολύ πιθανόν να υπάρξει εξέλιξη στη επιθυμία σας να τεκνοποιήσετε και να χαρείτε το μεγαλείο, του να γίνετε γονείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Η παραμονή του Άρη για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων, δείχνει ότι θα περάσετε σε μία νέα εποχή σημαντικών εξελίξεων στις σταθερές δομές της ζωής σας. Οικογένεια, ακίνητη περιουσία, αλλαγές λόγο επαγγελματικών εξελίξεων, είναι τα πιο κύρια θέματα, που θα σας απασχολήσουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ