Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11/12/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 11/12/2019

Ενημερώθηκε: 11/12/19 - 01:18

Zώδια: Οι σχέσεις περνούν από δοκιμασίες. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης – Κρόνου, εκπληρώνει πολλές από τις φιλοδοξίες σας, αλλά θα θέσει τα συναισθήματα σας σε μία δοκιμασία. Σήμερα θα δείτε κάποιες αλήθειες που για καιρό υποψιαζόσασταν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε πολλά να σκεφτείτε για την προσωπική σας ζωή, αλλά θα βρεθείτε με πολλές υποχρεώσεις και ίσως να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας. Κάποια νέα από μακριά, ίσως σας προβληματίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας, εκτός και αν έχετε δουλέψει πάνω σε ένα έργο με αφοσίωση και τώρα ήρθε η στιγμή της δίκαιης ανταμοιβής σας. Η συναισθηματική σας σχέση, θα σας δώσει σταθερότητα και πίστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε κάποιες ανατροπές στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και απομάκρυνση ενός προσώπου.

ΛΕΩΝ

Με την σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου στον τομέα της εργασίας σας, θα υπάρξει σταθερή πορεία σε ένα στόχο σας. Η απόδοση σας θα είναι πολύ καλή, όπως και η υγεία σας, θα μπει σε ένα καλό πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα βάλετε πολλά θέματα σε σειρά, ίσως ακόμη και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Οι σχέσεις γίνονται πιο δυνατές και θα περάσουν από δοκιμασίες που δεν θα τις λυγίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις σχέσεις σας, βάζοντας όριο σε ότι σας χαλά την ησυχία σας. Η οικογένεια θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και τα πράγματα γύρω σας έχουν αρχίσει και γίνονται αισθητά καλύτερα, σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, όταν νιώσετε ότι οι σχέσεις με το περιβάλλον σας, διαταράσσονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως να πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να μην κάνετε συμφωνίες και αγορές, που αργότερα θα δημιουργηθούν μέσα από αυτές προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η Αφροδίτη και ο Κρόνος, στο δικό σας ζώδιο, θα βρεθούν σε σύνοδο, οπότε και θα πρέπει να προβληματιστείτε για τις προσωπικές σας επιλογές και τους ανθρώπους που έχουν έρθει κοντά σας. Η απομάκρυνση ενός προσώπου είναι το πλέον σίγουρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες ανακαλύψεις και κριμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με απόλυτη ηρεμία. Ένα θέμα υγείας, ή μια επαγγελματική πρόταση, θα πρέπει να διαχειριστείτε με ωριμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα βάλετε μεγάλο πείσμα, για να κερδίσετε κάποιους στόχους σας. Η εξαιρετική επαφή που θα έχετε με φιλικά πρόσωπα, που τα γνωρίζετε πολλά χρόνια, είναι ένα από τα καλά που θα σας δώσει η μέρα αυτή.