Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27/11/2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27/11/2019

Ενημερώθηκε: 27/11/19 - 02:59

Zώδια: Θα επικρατήσουν σήμερα, αδιευκρίνιστες καταστάσεις προβλέπει για σήμερα η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψή της, για το κάθε ζώδιο, για σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

ΚΡΙΟΣ

Μάλλον δεν θα μπορέσετε σήμερα να καταλάβετε τις προθέσεις κάποιων, εφόσον θα υπάρξουν καθυστερήσεις και επικοινωνιακά λάθη, που δεν θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά. Η συμπεριφορά σας θα παίξει ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα κάπως υποτονική, με το μυαλό σας να ψάχνει να βρει τα λάθη που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο, για ατό να αποφύγετε τις πολλές και ανούσιες κουβέντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντι από το δικό σας ζώδιο και φροντίζει να σας κάνει ανήσυχους με ένα προσωπικό σας θέμα. Βέβαια μην νιώθετε ανήσυχοι για ότι συμβαίνει, μέρα είναι θα περάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, ίσως σας κουράσουν και πού πιθανόν να ΄χετε μία επιθετική και αψυχολόγητη στάση απέναντι στους άλλους. Η προσωπική σας ζωή είναι σε μία έντονη αναζήτηση, κάνοντας κάποιες φορές λάθη.

ΛΕΩΝ

Μία μέρα που θα πρέπει να προσέχετε από περίεργες οικονομικές συναλλαγές. Θα έχετε αρκετό άγχος για να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο κάθε τι, αλλά μην ξεχνάτε ότι η νευρικότητα δεν θα σας χαρίσει καμία επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα περάσουν μία καμπή, αλλά εσείς πλέον έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και οι δικοί σας άνθρωποι θα καταλάβουν τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ακόμη και αν αυτές γίνουν η αιτία, να σας απομακρύνουν για λίγο από εκείνους.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε σήμερα τα λόγια που θα πείτε με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο κοντινό σας περιβάλλον. Μην κάνετε το λάθος να εμπιστευτείτε κάποιους που πιθανόν θέλουν να σας εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε και αυτή είναι μία μέρα που τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα και σίγουρα θα πρέπει να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει κάποιες εκρήξεις, που θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Αποφύγετε να κάνετε λόγια που θα σας εκθέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία μέρα γεμάτη από υποχρεώσεις και σίγουρα θα βρεθούν κάποια μικρο εμπόδια που θα σας χαλάσουν την ηρεμία. Το κλήμα θα είναι λίγο τεταμένο, καλό είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω, πριν χαθούν οι ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι σχέσεις θα κλονιστούν και μάλλον θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Φροντίστε να γίνετε πιο επιλεκτικοί με τους άλλους και μην αφήσετε να σας παραπλανήσουν οι επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπομονή σας σήμερα θα είναι πολύ λίγη, για άτομα που θα προσπαθήσουν να σας μειώσουν και να σας βάλλουν από την καθημερινότητα σας. Αντισταθείτε και προχωρήστε σταθερά και αργά.