Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 11/02/24 - 23:36

Ζώδια: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου στο περιβάλλον του Άρη την κάνει περισσότερο μαχητική και δημιουργεί εντάσεις, δύσκολα διαχειρίσιμες. Γενικότερα οι μέρες αυτές χρωματίζονται με ένα πολύ ισχυρό ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου έχουμε την  αίσθηση, ότι η ηρεμία είναι μία άπιαστη υπόθεση.   

*Για σας που έχετε γενέθλια σήμερα, η εσωτερική σας δύναμη θα είναι εκείνη που θα σας δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε νέους δρόμους εξέλιξης.  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς η μέρα σας έχει νέα ξεκινήματα και πολλές καταστάσεις που σας αφορούν, ενεργοποιούνται άμεσα. Αποφύγετε τις εντάσεις, δεν θα σας ευνοήσουν σε καμία από τις επιθυμίες σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον 12 τομέα σας, μία θέση που δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα, ιδίως αν έχετε γεμίσει με θυμό και νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας κατανοούν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δραστήρια η μέρα σας, μετά από ένα διήμερο που μάλλον σας προβλημάτισε με έντονο τρόπο. Ίσως σήμερα σας στηρίξουν φιλικά άτομα, που ο σκοπός τους είναι ξεκάθαρος και έχει αγνά κίνητρα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Δευτέρα θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Γενικότερα είστε ασυγκράτητοι και μάλλον θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μην εκτίθεστε. 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είστε γεμάτοι από ιδέες και νέες αποφάσεις. Θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά αυτό σας δημιουργεί και μία τάση να υπερβάλετε και να προκαλείτε στους άλλους ανταγωνιστική διάθεση.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχετε την τάση να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε πράγματα που αφορούν το παρελθόν. Έχετε διάθεση να φύγετε από ότι σας δεσμεύει, με εξαναγκασμό και άρρωστο τρόπο.  

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι περνά στον τομέα που αφορά τις σχέσεις σας. Είστε αρκετά μαχητικοί και σε εγρήγορση, ενώ ζητάτε δίκαιη και ίση αντιμετώπιση από τους άλλους, ακόμη και αν χρειαστεί να τη απαιτήσετε με έντονο τρόπο.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού ενεργοποιεί την καθημερινότητα σας και σας δημιουργεί την πεποίθηση ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν σύντομα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όμορφη μέρα ξημερώνει για σας τους Τοξότες, μετά από ένα αρκετά απαιτητικό διήμερο που πιθανόν σας ανάγκασε να κάνετε αναφορές, στο δύσκολο παρελθόν σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένεια και η κατοικία, θα σας απασχολήσουν τις επόμενες 2 μέρες. Ίσως να έχετε κατά νου να διορθώσετε κάποιες βλάβες στο σπίτι σας, ή θα νιώσετε έτοιμοι για μία αναθέρμανση σχέσεων, με τα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένεια σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι οι μέρες πολύ απαιτητικές και εσείς θέλετε ένα μικρό διάλειμμα για να νιώσετε να γεμίζουν και πάλι οι μπαταρίες σας. Ετοιμάστε μία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας δώσει χαρά. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι οι μέρες δύσκολες και εσείς κάποιες φορές δεν βλέπετε το δάσος, γιατί εστιάζετε συνεχώς στο δέντρο. Το δέντρο μπορεί να είναι μία λάθος άποψη που έχετε και δεν κάνετε καμία κίνηση να δείτε πιο συνολικά κάποια πράγματα, ή επίσης εστιάζετε σε ένα πρόσωπο, που τελικά μάλλον δεν είναι όλος σας ο κόσμος, αλλά ένα μέρος αυτού του κόσμου που ζείτε. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ