Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 4/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 4/10/2021

Ενημερώθηκε: 03/10/21 - 20:48

Της Αλέξανδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη προχώρησε στο ζώδιο της Παρθένου, κάτι που βοηθά στα εργασιακά θέματα, αλλά επίσης θα μάθουμε μία εξέλιξη στα θέματα της υγείας. Είναι μία πολύ καλή στιγμή όπου οι εξελίξεις θα είναι θετικές και μάλιστα όσοι ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και έχετε γεννηθεί από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου, θα έχετε έναν πολύ καλό λόγο να χαρείτε για ξαφνικά γεγονότα που θα σας δώσουν το παραπάνω σε μία επιδίωξη σας.

Ο Ερμής αν και ανάδρομος, δημιουργεί μία ευνοϊκή θέση με τον Δία, όπου βοηθά την επικοινωνία και γενικότερα την καλή ροή των ειδήσεων και κάθε πνευματικής εργασίας.

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη, συνεχίζουν μία έκρυθμη περίοδο, όπου ενώ όλα φαίνονται υπό έλεγχο, υπάρχουν καταστάσεις που γεμίζουν με (πύον) και είναι επίφοβο πότε θα κακοφορμίσει.

Θα δούμε λοιπόν τα 12 ζώδια, πως θα αντιδράσουν στις νέες ενέργειες, ...

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Άρη σε σύνοδο, όπου βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο με το δικό σας, έχετε την προσοχή σας στραμμένη στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στις συνεργασίες σας. Κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου, θα υπάρξουν εντάσεις και καταστάσεις που θα ξεφύγουν από τον δικό σας έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αρκετά θετική μέρα για σας που έχετε γενέθλια το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν και έχετε τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, να σας αλλάζει την μέχρι τώρα πορεία της ζωής σας, το πέρασμα της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, θα σας χαρίσει μία ξαφνική επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, αν και έχετε αρκετές θετικές όψεις, που σας βοηθούν και σας δίνουν το παραπάνω της θετικής ενέργειας από το σύμπαν, η Σελήνη θέλει να σας αφυπνίσει για κάτι. Έτσι θα σας υπενθυμίσει μία απερισκεψία σας, η κάτι που δεν έχετε κάνει σωστά και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το διορθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους ευαίσθητους του ζωδιακού, θα έχετε σήμερα μία υπέροχη επικοινωνιακή μέρα. Θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν σε κάποια δύσκολη απόφασή σας.

ΛΕΩΝ

Είστε γεμάτοι από ενέργεια και μάλιστα θα πρέπει να διαχωρίσετε κάποια πράγματα σήμερα από την ζωή σας. Θα πρέπει λοιπόν να μην είστε δοτικοί και καλοπροαίρετοι σε όλες τις καταστάσεις, αλλά να δείτε πιο μακρυά, αν θέλετε να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε το παραπάνω τις προσοχής των άστρων. Έτσι για σας που έχετε γεννηθεί από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου, τα πράγματα θα εξελιχθούν πάρα πολύ καλά και σίγουρα θα νιώσετε ότι η αλήθεια για ένα θέμα που σας απασχολεί, είναι πάρα πολύ κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, σας έχει δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα, κάτι που είναι αλήθεια σας έχει κουράσει. Η Σελήνη σήμερα στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, σας κάνει να κοιτάξετε για λίγο, στην ψυχή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά προστατευμένοι σήμερα από το σύμπαν, αλλά μπορώ να πω ότι είστε και αρκετά κουρασμένοι από αυτά που συμβαίνουν όχι μπροστά στα μάτια σας, αλλά στα σκοτεινά και τα κρυφά. Ένα παρασκήνιο που μπορεί να σας βλάψει, αλλά κάποιους από σας στο τέλος, θα τους ευνοήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους αισιόδοξους του ζωδιακού, θα υπάρξουν σήμερα πολύ σημαντικά σημάδια που θα σας δημιουργήσουν καλές συνθήκες για ένα επαγγελματικό σας διάβημα. Ίσως μάλιστα δεχτείτε από κάποια πρόσωπα, την αμέριστη βοήθεια τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις θετικές μέρες του Οκτώβρη, η σημερινή για σας, εφόσον η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε θετική γωνία από το δικό σας ζώδιο. Φροντίστε να επωφεληθείτε την [ξαφνική] στροφή της τύχης, οι γεννημένοι, τις πρώτες μέρες του Γενάρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους,θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες στα οικονομικά σας και μάλιστα θα ευνοηθείτε από μία παρέμβαση δικού σας προσώπου, που θα σας προωθήσει, χωρίς προσωπικό όφελος. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία καλή πνευματική πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τα ψαράκια, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Είναι η στιγμή να πείτε αυτά που πραγματικά πιστεύετε στους άλλους και αυτό θα σας κάνει να κερδίσετε τον σεβασμό τους.