Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 08/05/22 - 16:42

Zώδια: Ο Ερμής γίνεται στάσιμος, για να γίνει ανάδρομος από τις 11/5, έως τις 4/6. Η ανάδρομη πορεία του γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων, όπου κατ ουσίαν είναι κυβερνήτης. Ξεκινά μία περίοδος που θα επαναξιολογήσουμε τις αποφάσεις μας και τις σκέψεις μας. Θα πρέπει να προσέχουμε τις υποσχέσεις που δίνουμε και γενικότερα να αποφεύγουμε τα λόγια, που μπορεί να γίνουν ένα επικίνδυνο όπλο για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Βέβαια σε περιόδους με ανάδρομο Ερμή, μπαίνουν κάποιες υποθέσεις και πάλι σε σειρά, όταν για κάποιους λόγους είχαν [κολλήσει] σε κάποιες λεπτομέρειες ή σε κακή εκτίμηση.

Αλεξάνδρα Καρτά

Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, η προβλέπει:

ΚΡΙΟΣ

Στην ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές σας, όπου εύκολα μπορεί να παρερμηνευτούν κάποια πράγματα και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επίσης έγραφα και γενικότερα συμβόλαια, καλό είναι να τα αφήσετε, για μετά τις 19 Ιουνίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας μπαίνουν στο στόχαστρο και η αιτία αυτή την φορά είναι ο ανάδρομος Ερμής, όπου ο τομέας αυτός, θα σας γεμίσει με ανασφάλεια και μεγάλες ανατροπές. Καλό είναι να είστε συνετοί στα έξοδα που δημιουργείτε, και να μην μπαίνετε σε σκέψεις και πράξεις που απαιτούν ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα πρέπει να είστε πάρα πολύ συνετοί και προσεκτικοί σε ότι κάνετε. Τα καλά νέα είναι ότι θα εξελιχθούν τα θέματα που είχαν καθυστερήσει και σίγουρα θα έχετε μία επιτυχία που έχει [αργήσει] αρκετά, στον επαγγελματικό, ή στον προσωπικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα νιώσετε την ανάγκη να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα, χωρίς τις επιρροές τρίτων. Έτσι, αν με αφέλεια ακούσετε τα λόγια κάποιων, μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι και να δημιουργηθούν παρανοήσεις και κουτσομπολιά.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και θα αναθεωρήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Βέβαια αυτή την περίοδο, μπορεί να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν, ή να επικοινωνήσετε μαζί τους, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας, Ερμή, θα υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις στα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Καλό είναι να μην κάνετε τώρα αλλαγές που θα έχουν αντίκτυπο στην επαγγελματική σας πορεία, μπορείτε όμως να φέρετε στην επιφάνεια υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις με γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν ταξίδια, συμβόλαια, αλλά και νομικές υποθέσεις, με ηθικές προεκτάσεις. Είναι η εποχή της δίκαιης ανταμοιβής και για αυτό θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία [στάση] για να δείτε τα πεπραγμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, θα σας βάλει σε κάποια εσωτερικότητα, που μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμη. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που αγνοούσατε, ή ακόμη και να πρέπει να τακτοποιήσετε οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και εκκρεμότητες που αφορούν συνεργασίες, ή συνεταιρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, ενεργοποιούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, με έναν έντονα ανατρεπτικό τρόπο. Το καλύτερο για σας είναι να μην πάρετε τώρα καμία σημαντική απόφαση, ενώ πολύ πιθανόν να υπάρξει επιστροφή ενός συντρόφου, ή συνεργάτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία απαιτητική και κουραστική περίοδος ξεκινά για σας, όπου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή το καθημερινό σας πρόγραμμα γεμίζει με αναβολές και καθυστερήσεις. Προσοχή στα επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα της υγείας σας, που με πείσμα θέλουν να ξαναεπιστρέψουν, για να σας ταλαιπωρήσουν για ακόμη μία φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα των προσωπικών σας επιλογών, θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από άλλο πρίσμα. Επίσης βγάλτε από την ζωή σας το ρίσκο, γιατί είναι η πιο ακατάλληλη περίοδος να ποντάρετε τα σίγουρα, για κάτι αβέβαιο και μπερδεμένο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, θα πρέπει να κάνετε μία τίμια συζήτηση πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους οικείους σας. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αλλαγές κατοικίας, αγορές ή ενοικιάσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα εμφανιστούν πολλά προβλήματα, που δεν θα μπορέσουν να λυθούν με ευκολία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ