Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 16/11/2020 έως 22/11/2020

 
Ζώδια: Οι αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 9 Νοεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2020 από την αστρολόγο Αλέξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 15/11/20 - 21:05

Zώδια: Έκρηξη πολλών γεγονότων, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 16 Νοεμβρίου 2020 έως 22 Νοεμβρίου 2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από διεκδικήσεις και παράπονα, σε ότι νιώθετε ότι δεν καλύπτει τις συναισθηματικές και υλικές σας ανάγκες. Πολύ πιθανόν να δώσετε τέλος σε μία προσωπική σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει, ή πολύ πιθανόν, να νιώσετε εξάντληση και προδοσία, σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές για σας τους Ταύρους, θα είναι γεμάτες από επικοινωνιακό αλαλούμ, εφόσον θα γεμίσετε με πολλές πληροφορίες που κάποιες από αυτές θα σας αποσυντονίζουν. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, μετά από μία δύσκολη πορεία στον Ζυγό, θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και σταδιακά θα φέρει μία αλλαγή στην συναισθηματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους και δραστήριους του ζωδιακού, οι μέρες αυτές απαιτούν προσοχή και μάλλον θα χρειαστείτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που σας έχουν προβληματίσει με τις ακραίες συμπεριφορές τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ανανεώσετε κάποιες εργασιακές σας υποθέσεις και να σκεφτείτε ένα οικονομικό θέμα, που σας έχει προβληματίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα σας γεμίσουν συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας για καινούργια πρόσωπα στην ζωή σας, θα είναι έντονο. Μπορεί επίσης να νιώσετε απογοητευμένοι για ένα οικογενειακό ζήτημα, που θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει σε συναισθηματική κρίση, κάτι που θα τακτοποιηθεί μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου. Αν είστε γονείς, θα σας απορροφήσουν έντονα, κάποια θέματα των παιδιών σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οι μέρες αυτές θα έχουν μία επικοινωνιακή δυσκολία, ακόμη και με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε την Τρίτη να αποφύγετε συμφωνίες που μπορεί να έχουν γρήγορη κατάληξη και ανανεωθείτε το Σαββατοκύριακο, εφόσον ο Ήλιος ξεκινά να σας δίνει την θετική του ενέργεια, από το ζώδιο του Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, τις μέρες αυτές φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές αγορές και να αποφύγετε τις συναισθηματικές εντάσεις. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να δεχτείτε κάποια πληροφορία, που θα σας εκπλήξει, ή θα νιώσετε ταραχή. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με έντονη επαγγελματική ενασχόληση, που θα έχει ουσιαστικότερη συνέχεια μέχρι το τέλος του 2020.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν κάποια οικονομικά θέματα που σας είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Θα πιεστείτε αρκετά μέχρι να βάλετε σειρά σε πρακτικά ζητήματα και πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβληματισμοί με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι μία πολύπλοκη εβδομάδα που θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα σε κάθε σας απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές, θα έχουν λεκτικές εντάσεις και ίσως να μην μπορέσετε να βρείτε το δίκιο σας. Η κακές σχέσεις με τους άλλους δεν θα κρατήσουν πολύ, αλλά μέχρι και την Παρασκευή θα πρέπει να αποφύγετε τους τοξικούς ανθρώπους που έχουν βαλθεί να σας μειώσουν με κάθε τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, αυτή η εβδομάδα κρύβει κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγετε με ηρεμία και λογική. Αν και είναι δύσκολο να χαλαρώσετε, μην δώσετε τροφή για σχόλια, που θα σας βλάψουν στο μέλλον. Θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας και αυτό θα συμβεί γιατί είχατε δείξει εμπιστοσύνη σε αγαπημένα σας πρόσωπα, που εν τέλη δεν την άξιζαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους σταθερούς Αιγόκερους, τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα συναισθήματα σας για κάποιο πρόσωπο. Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε αν όλο αυτό που ζείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι άξιο να αντέξει στο χρόνο ή όχι. Την Τρίτη θα ακούσετε κάτι που θα σας προβληματίσει, ενώ την Πέμπτη, θα ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν επαγγελματικές ανακατατάξεις, που μάλλον δεν περιμένατε. Θα πρέπει να προσέξετε αυτά που θα πείτε και γενικότερα οι αποφάσεις σας θα πρέπει να μην γίνονται εν βρασμώ. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, όπου θα σας δικαιώσουν σε κάτι που φοβόσασταν, αλλά δεν είχατε μέχρι τώρα αποδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές οι μέρες είναι αρκετά έντονες επικοινωνιακά. Θα υπάρξουν λοιπόν εξελίξεις και αναφορές σε πολλά θέματα που είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια η ρευστότητα αυτής της περιόδου, δεν θα σας επιτρέψει να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στην ζωή σας, ακόμη και αν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Από το τέλος της εβδομάδας, θα αρχίσετε να ενεργείτε περισσότερο σε κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ