Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

 
Πρωταγωνιστεί η Πανσέληνος σήμερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου μας καλεί να ζήσουμε απροσδόκητα γεγονότα

Ενημερώθηκε: 11/08/22 - 21:34

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Πρωταγωνιστεί η Πανσέληνος σήμερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου μας καλεί να ζήσουμε απροσδόκητα γεγονότα. Η ισχυρή όψη τετραγώνου της Πανσελήνου με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές αλλαγές, ενώ η συμμετοχή του Κρόνου, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ανάλαφρες σκέψεις και ηρεμία.

ΚΡΙΟΣ
Η απογοήτευση θα έρθει από το φιλικό σας περιβάλλον, από τα σχέδια που κτίζετε εδώ και καιρό και τους προσωπικούς σας στόχους. Είστε αρκετά ανήσυχοι με τα οικονομικά σας, αλλά και με τις συναισθηματικές επιλογές σας, όπου θέλετε χρόνο για να βάλετε σε όλα μια υγιή σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος ήρθε για να σας αναστατώσει και να κορυφωθούν θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας σας. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και να έχετε τον χρόνο αργότερα, να κατανοήσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πανέτοιμοι για πνευματικά ξεκινήματα, ή να βρεθείτε κοντά σε νέους ορίζοντες και φιλοδοξίες, που στην αρχή όλα θα δείχνουν άπιαστα όνειρα, αλλά αργότερα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και πείσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθηματικά βάρη ήρθε ο καιρός να τα βγάλετε από την ζωή σας. Ίσως μάλιστα να πρέπει να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές, για να προχωρήσετε σε νέες ευκαιρίες που έρχονται.

ΛΕΩΝ
Για σας τα Λιοντάρια, είναι μία απαιτητική περίοδος που θα δώσετε μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας. Ξαφνικές αλλαγές με την Πανσέληνο απέναντι σας, σε καταστάσεις που τις θεωρούσατε σταθερές και άτρωτες. Θα σας αφήσουν μετέωρους, οι καταιγίδες που δεν περιμένατε να έρθουν, αλλά όχι μόνο παρουσιάστηκαν, αλλά και δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια να αντιδράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές οι αλλαγές αυτές τις μέρες και έρχεται η Πανσέληνος να σας αναγκάσει να πάρετε καινούριες αποφάσεις και να αλλάξετε εκ νέου, το καθημερινό σας πρόγραμμα. Εδώ θα επισημάνω ότι αφήστε τα παράθυρα ανοικτά για τις αλλαγές, όπου έχουν κάτι καλό, να σας φέρουν.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος είναι ένα σημείο αναφοράς σε σχέσεις και οικονομικές υποθέσεις. Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνετε τις αλλαγές σας, να δείτε τα πράγματα με ελευθερία και να μην μείνετε στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μία δύσκολη Πανσέληνος για σας, όπου η οικογένεια, οι σχέσεις και η καριέρα, θα υποστούν αλλαγές και αρκετές καταστάσεις θα σας τραυματίσουν, ψυχικά και σωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η Πανσέληνος θέλει κάποια πράγματα να σας τα επισημάνει και να βάλετε μία νέα αρχή σε επαγγελματικά σας θέματα. Καλό είναι να αποφύγετε τώρα συμφωνίες και συζητήσεις, που θα έχουν δυσκολία στην ολοκλήρωση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η Πανσέληνος, θα σας κάνει να επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα, όπου μάλλον θα πρέπει να κλείσετε παλιές υποθέσεις, για να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις, ή αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, και θα βγάλει τα θετικά ή αρνητικά της στοιχεία, με ένταση και διαφορετικότητα. Αγκαλιάσετε τις αλλαγές και υποδεχθείτε ότι καινοτόμο έρθει στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος θα συμβεί στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, κάνοντας το υποσυνείδητό σας να φτερουγίσει από έντονη διαίσθηση. Βέβαια θα φωλιάσουν στην σκέψη σας, κάποια ατυχή γεγονότα, που σας στιγμάτισαν και θέλετε να τα απομακρύνετε με κάθε κόστος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ