Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 1/3 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 1/3 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 29/02/24 - 23:56

Ζώδια: Καλό μήνα !!! Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου με κάποιες βοηθητικές γωνίες μας παραπέμπει σε επιτυχημένες συμφωνίες και επαφές. Βέβαια προσοχή στα ατυχήματα από το μεσημέρι και μετά, ιδίως αν ανήκετε στους Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου.   

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα σας αναβαθμίσει, πνευματικά και επαγγελματικά. Φροντίστε να έχετε πάντα εναλλακτικές λύσεις όταν θα συναντήσετε δυσκολίες.  

ΚΡΙΟΣ  

Ο μήνας ξεκινά με μία μουντή διάθεση, ενώ είστε αποφασισμένοι να διεκδικήστε ότι σας ανήκει. Φροντίστε να μην έρθετε σε έντονες αντιπαραθέσεις με τους άλλους, γιατί θα χαλάσουν κάποιες σχέσεις σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο Μάρτιος θέλει να σας κάνει μία έντονη αλλαγή σε προσωπικά θέματα, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας, να γίνει η αιτία να απομονωθείτε  από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος ξεκινά με αρκετό άγχος και πολλά πράγματα χρειάζονται άμεσα τις λύσεις τους. Η τάση αλλαγής της διάθεσης σας, θα ξεκινήσει από κάποιες αποκαλύψεις, που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν για κάποιο λόγο τα σχέδια σας σήμερα δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Είναι άλλη μία εμπειρία που θα σας κάνει περισσότερο δυνατούς και υποψιασμένους με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Μην είστε απογοητευμένοι με το ταίρι σας, οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν σε ότι πραγματικά σας αξίζει. Τα εμπόδια υπάρχουν για να τα υπερνικήσετε.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά και εσείς είστε γεμάτοι με πολλές σκέψεις, όταν μάλιστα οι άλλοι εναντιώνονται σε ότι και να κάνετε. Με έναν περίεργο τρόπο θα μάθετε πολλές αλήθειες, που αγνοούσατε. 

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ κοντά στο να βρεθούν λύσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Βέβαια σήμερα νιώθετε ότι τα ψυχικά σας αποθέματα έχουν τελειώσει και δυστυχώς οι άλλοι δεν σας δημιουργούν ασφάλεια και ηρεμία.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς ο μήνας ξεκινά με αρκετή πίεση, επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική. Ψάχνετε να βρείτε ήσυχο λιμάνι μέχρι να περάσει η μπόρα, αλλά μάλλον για σήμερα τα πράγματα είναι πολύπλοκα και απαιτητικά.     

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες ο μήνας ξεκινά με μία τάση να αναμοχλεύετε πράγματα από το παρελθόν και να βρίσκεστε πολύ συχνά, σε εσωτερική διαμάχη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους ο μήνας ξεκινά με κάποιες οικονομικές διακυμάνσεις. Τα πράγματα όσο και να τα πιέζετε χρειάζονται τον χρόνο τους για να ολοκληρωθούν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αναστατωμένοι σήμερα με την προσωπική σας ζωή, αλλά μπορεί επίσης να ταλαιπωρήστε από πρόσωπα της οικογένειας σας. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν και μην εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς.  

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε γεμάτοι από έντονους προβληματισμούς και οι άλλοι δεν φαίνεται να σας καταλαβαίνουν. Ένα γεγονός θα σας ταράξει, αλλά ότι συμβεί τώρα, δεν θα είναι ικανό να σας βλάψει. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ