Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 17 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 16/05/24 - 23:36

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, αλλά και θετικές όψεις με Αφροδίτη και Ουρανό. Η δύσκολη επίσης όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα, το πρωί της Παρασκευής, επηρεάζει τις συμφωνίες και την ομαλή πορεία μιας συζήτησης. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε αυτή την όψη.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα σας θα σας δώσει αρκετές ψυχικές μεταπτώσεις, ενώ θα νομίζετε ότι τα πλάνα σας θα έχουν ένα έντονο πισωγύρισμα και μία αναφορά σε καταστάσεις που έχουν περάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δύσκολη όψη μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, θα επηρεάσει αρκετά τα επαγγελματικά σας, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως η κακή επικοινωνία με κάποιο σημαντικό πρόσωπο, θα σας δημιουργήσει προβλήματα που θα βλάψουν την κοινωνική σας εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πολύ καλή στιγμή να κινηθείτε παρασκηνιακά, ιδίως αν πρόκειται να κάνετε επαγγελματικά βήματα που χρειάζονται απόλυτη μυστικότητα και προσήλωση. Σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που σας ενοχλούν, για να μπορέσετε να αναπτύξετε την σχέση σας, βάζοντας γερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε έρθει αντιμέτωποι με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, όπου με δυσκολία θα καταλάβετε τις συμπεριφορές τους, αλλά και που αποσκοπούν, ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΛΕΩΝ

Πολύ πιθανόν σήμερα να ανακαλύψετε μία σκοτεινή πηγή πληροφοριών, που σας κατηγορούσε και σας δημιουργούσε κακό κλίμα στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύσκολη όψη μεταξύ του Ερμή και Πλούτωνα, κατεβάζει για λίγο την ταχύτητα σας και μαζεύετε τις δυνάμεις σας. Είναι μέρα περισυλλογής και καλών αποτελεσμάτων μέσα από προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις και ελλείψεις, έχουν ξεκινήσει με λάθη που εσείς οι ίδιοι επιτρέψατε να συμβούν. Σήμερα ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση από τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι απαιτητική μέρα για τις προσωπικές σας σχέσεις, ιδίως αν έχετε να κάνετε με με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η δύσκολη αυτή επιρροή αφορά όσους έχουν γεννηθεί τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι θα σας κουράσει σήμερα και αφορά κυρίως την επικοινωνία σας με πρόσωπα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας, στον χώρο της εργασίας σας και στο συγγενικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία έντονη μέρα σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως σας βγουν κάποια παράπονα, ή κάποιες αποφάσεις σας θα είναι δύσκολο να τις στηρίξετε όταν μάλιστα αφορά αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, πολλά πράγματα σας έχουν κουράσει και τώρα μάλλον θα ξεσπάσετε με κάπως έντονο τρόπο. Βέβαια μην περιμένετε να σας καταλάβουν οι άλλοι, … αρκεί που τους έχετε καταλάβει πολύ καλά εσείς και κρατάτε απόσταση ασφαλείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία αρκετά περίεργη μέρα για σας, όπου το παρασκήνιο θα σας κάνει μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη και αυτό θα σας βάλει σε πολύ σκέψη, γιατί είχατε εμπιστευτεί τα λάθος άτομα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ