Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 26/05/22 - 22:35

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια:  Σήμερα η Αφροδίτη, συνδυαστικά με την Σελήνη που θα σχηματίσουν μεταξύ τους σύνοδο, θα έρθει σε αντιπαλότητα με τον Πλούτωνα. Θα δημιουργήσουν μία περίεργη έκρηξη συναισθημάτων και μοιραίων καταστάσεων, αλλά ευτυχώς η όψη αυτή, θα είναι αρκετά αδύναμη, ανάμεσα σε πολλές θετικές πλανητικές όψεις, που έχουν ακολουθία αυτές τις μέρες.

ΚΡΙΟΣ
Ίσως η καλύτερη τακτική σήμερα να είναι μία μικρή υποχώρηση και όχι να επιτεθείτε κατά μέτωπο σε ότι δεν σας ταιριάζει. Μία μέρα που οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, θα σας δημιουργήσουν, μία σύντομη απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, αλλά θα υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε συναισθηματικές υποθέσεις. Κάποιο δικό σας μυστικό, ίσως είναι επικίνδυνο όταν μαθευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, που μάλλον θα προέλθουν από το φιλικό σας περιβάλλον. Βέβαια μην είστε απρόσεκτοι με οικονομικά θέματα, όπου για κάποιο λόγο θα συνδέονται, με άτομα που δεν είναι εμπιστοσύνης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες στιγμές με πρόσωπα που σας ενώνουν έντονα συναισθήματα. Πολύ πιθανόν να σας απογοητεύσουν οι εξελίξεις μιας επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

ΛΕΩΝ
Μία παραφωνία στα επαγγελματικά, θα χαλάσει τα σχέδια, αλλά και την διάθεση σας. Είναι καιρός να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες στα επαγγελματικά σας και αυτό σας δημιουργεί αρκετό στρες και ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι δύσκολο να κρατήσετε τάξη στα οικονομικά σας, όταν μάλιστα θα πρέπει να πληρώσετε λογαριασμούς ή πράγματα που έχουν καθυστερήσει να αποπληρωθούν. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία ανατροπή στα σχέδια σας και σε ότι αφορά, τις πηγές των εισόδων σας.

ΖΥΓΟΣ
Για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας, δεν θα έχετε και την καλύτερη διάθεση, ενώ τα πρόσωπα που βρίσκονται πάντα δίπλα σας, για κάποιο λόγο θα απομακρυνθούν και θα νιώσετε απογοήτευση. Είστε επίσης έντονα δυσαρεστημένοι, με καταστάσεις που αφορούν περιουσιακά σας στοιχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία μικρή ανατροπή θα συμβεί σήμερα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τις σχέσεις σας με πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλό είναι να μην συζητήσετε για τα πράγματα που σας έχουν ενοχλήσει, γιατί απλά δεν θα βρείτε το δίκιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία μικρή ανασφάλεια θα την έχετε σήμερα και ο λόγος θα ξεκινήσει από κάποια οικονομικά θέματα, που δεν τα έχετε ρυθμίσει με τον πιο σωστό τρόπο. Ίσως επίσης απομακρυνθείτε, από πρόσωπο του περιβάλλοντος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την δύσκολη όψη σήμερα του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, έχετε μία παραπάνω αναστάτωση, λόγο ότι επηρεάζεται το δικό σας ζώδιο άμεσα. Μην δυσκολέψετε τα πράγματα περισσότερο, απαιτώντας από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τα εξουσιάσετε και να τα ελέγχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας τους Υδροχόους, θα υπάρξουν κάποιες περίεργες αντιδράσεις, που αφορούν άτομα από το περιβάλλον σας. Ίσως μάλιστα υπάρχουν παρασκηνιακές συναντήσεις και μυστικά, που θα σας στεναχωρήσουν οι αλήθειες που θα μάθετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Σε μία περίεργη συγκυρία γεγονότων θα εξελιχθεί η σημερινή, όταν μάλιστα θα έχουν να κάνουν και με κάποια χρήματα. Μην εμπιστευτείτε σήμερα την κρίση των άλλων και κυρίως ατόμων που έχετε κάποιες οικονομικές ανοικτές υποθέσεις μαζί τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ