Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ενημερώθηκε: 28/04/22 - 21:50

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μία καλή θέση για τις ιδιότητες του πλανήτη, αλλά όχι η καλύτερη, που δικαιωματικά βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Έτσι η γρηγοράδα κάποιων αποφάσεων, ή η τάση να λέμε πράγματα που μετά μπορεί να τα μετανιώσουμε, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή.

Προσοχή λοιπόν στην επικοινωνία, τις πληροφορίες, αλλά και τις αντιδράσεις, που υπάρχει ο κίνδυνος, έλλειψη σοβαρότητας και αληθοφάνειας.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά μία περίοδος για σας, έως τις αρχές Ιουλίου, όπου θα υπάρξουν επικοινωνιακοί παράγοντες, που θα κατευθύνουν θετικά ή αρνητικά, τις αποφάσεις σας. Είναι η χρονική περίοδος που θα πρέπει να αναθεωρήσετε, να σκεφτείτε και να αποφασίσετε, θέματα εργασιακά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα πριν την μερική έκλειψη Ηλίου, η επιρροή της είναι αρκετά έντονη, εφόσον είστε οι πρωταγωνιστές αυτού του φαινομένου. Ο Ερμής σήμερα περνά στο ζώδιο των Διδύμων, όπου μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, θα έχετε να ασχοληθείτε έντονα με τα οικονομικά σας, που θα υπάρξουν λόγο και της ανάδρομης πορείας του, αρκετές διακυμάνσεις και ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα σας γεμίσει με εξωστρέφεια, αλλά από τις 9 Μαΐου, έως τις 2 Ιουνίου, θα έχει ανάδρομη πορεία, βάζοντας μία δυσκολία στις αποφάσεις σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε και θα αναφερθώ αύριο αναλυτικότερα, είναι η έκλειψη Ηλίου στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μία πολύ ευαίσθητη θέση, που σίγουρα θα έχει έντονη παρουσία στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η νέα θέση του Ερμή, μπορεί να σας βοηθήσει σε επαγγελματικά θέματα, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές αλλαγές μέχρι και τον Ιούλιο, όπου θα ξανασκέφτεστε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε μία επαγγελματική θέση και να βρεθείτε σε κάποια άλλη επιλογή σας.

ΛΕΩΝ

Η νέα θέση του Ερμή, είναι ένα ευχάριστο κοινωνικό ξύπνημα για σας. Πολλές προτάσεις και γνωριμίες θα έρθουν το επόμενο διάστημα, αλλά και πολλές αναθεωρήσεις των στόχων σας. Εσείς των πρώτων ημερών, θα νιώσετε μία επικοινωνιακή έκρηξη, όπου θα σας βοηθήσει ακόμη και στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη επαγγελματική στιγμή, που σκέφτεστε πολλά πράγματα και αναθεωρείτε άλλα τόσα. Ίσως η κατάλληλη στιγμή να έρθει στα μέσα του Ιουνίου, που θα έχετε μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη για κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγει μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, όπου θα αναζητήσετε εμπειρίες και νέους προορισμούς, ώστε να νιώσετε έτοιμοι για κάθε μικρή η μεγαλύτερη απόδραση σας. Θέλει χρόνο για να πάρετε κάποιες αποφάσεις, ή να κάνετε σχέδια για σπουδές επερχόμενες σπουδές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες προσωπικές και νομικές υποθέσεις, που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ηρεμία και απόλυτη συνέπεια. Ίσως μάλιστα θα χρειαστεί να ανατρέξετε σε υποθέσεις από το παρελθόν, ώστε να βάλετε μία σειρά σε γραφειοκρατικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στο διαμετρικά απέναντι με το δικό σας ζώδιο, τονίζοντας τον παράγοντα επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν προτάσεις πολύ δελεαστικές, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μετά τις 15 Ιουνίου, για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά και σε κάθε επιθυμία σας, να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Επίσης η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη, για να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έως τις αρχές Ιουλίου, ανοίγει για σας μία πολύ καλή περίοδο, με κοινωνική και συναισθηματική ικανοποίηση. Εξαίρεση των καλών συνθηκών, από τις 25 Μαΐου, έως 13 Ιουνίου, όπου θα βρεθεί ο Ερμής λόγο της ανάδρομης πορείας του, στο ζώδιο του Ταύρου και θα δημιουργήσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, που φιλοξενείται στο δικό σας ζώδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίγει ένα κεφάλαιο, [οικογένεια] για σας, με τα εύκολα και τα δύσκολα που μπορεί να υπάρχουν. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πέρασμα του Ερμή, έως τις αρχές του Ιουλίου, όπου εκτός την περίοδο της ανάδρομης πορείας του, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να βρεθούν λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις, διαφορετικές απόψεις και έντονους διαπληκτισμούς, που σας έχουν πληγώσει και χρειάζεστε την ανακωχή, εδώ και τώρα.