Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21/10/2021

Ενημερώθηκε: 21/10/21 - 08:59

Ζώδια:

Η Σελήνη σήμερα, μία μέρα μετά την Πανσέληνο, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Το ζώδιο αυτό είναι αρκετά υποστηρικτικό στον δορυφόρο της Γης, αλλά σήμερα συνεχίζει να δέχεται σκληρές όψεις από τον Κρόνο και λίγο πριν αλλάξει η μέρα θα δεχθεί την Ουράνια ενέργεια, όπου θα βάλει και πάλι την ηρεμία μας στο χρονοντούλαπο Αναταραχές και ξαφνικά γεγονότα θα σοκάρουν, ενώ οι περισσότεροι από μας, θα έχουμε την αίσθηση ενός κινδύνου που δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Επίσης ο Ερμής σε αντίθεση με τον Χείρωνα, δείχνει την ανάγκη όλων μας, να βγούμε από ένα τέλμα, να ακούσουμε καλά νέα και να αναζητήσουμε [θεραπεία] μέσω της λογικής και των πληροφοριών. Ποιο αναλυτικά για σήμερα, τι θα συναντήσουν τα δώδεκα ζώδια….

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, μια μέρα μετά την Πανσέληνο, που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ανεξάρτητα σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε. Επίσης σήμερα θα νιώσετε οικονομική ανασφάλεια, όπου καλό είναι να την περιορίσετε, αποφεύγοντας τον πειρασμό να ρισκάρετε τα χρήματα σας, ή να είστε απρόσεκτοι σε κάποιες αγορές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας έχει γεμίσει με ανασφάλειες και κακή ψυχολογία, κάτι που δύσκολα μπορείτε να διαχειριστείτε. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, μία επαγγελματική [παραφωνία], θα σας κάνει, να επανεξετάσετε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία περίοδο αρκετών αλλαγών, όχι απαραίτητα κακών, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν προσπάθειες για να κτίσετε τα σχέδια σας. Για σας κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, υπάρχει μία πολύ θετική σταθεροποιητική δύναμη, που σας την προσφέρει ο Κρόνος, αλλά θα πρέπει να μην χάνετε ούτε λεπτό τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο πρώτο προς δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, φέρνει μαζί της πολύ θυμό και έκρυθμες καταστάσεις, από την χθεσινή Πανσέληνο. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να κάνετε σημαντικά πράγματα. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να ηρεμήσουν στο σύνολο τους οι κακοί πλανητικοί συνδυασμοί, για να μπορέσετε να λειτουργήσετε πιο δυναμικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πρέπει να βρείτε το σθένος να αντιμετωπίσετε μία συναισθηματική πρόκληση και ίσως να έχετε κακή ψυχολογία για να σκεφτείτε με επιείκεια κάποια πρόσωπα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά με εξαίρεση σήμερα, αποφύγετε τις αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου δεν είναι κακή θέση για το δικό σας ζώδιο, αλλά είναι μία πληγωμένη Σελήνη, που ακόμη και τα καλά της, τα δίνει με πόνο. Έτσι αφήστε τα πράγματα ως έχουν και προχωρήστε με σύνεση, σε κάθε σας βήμα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε ακόμη κάτω από την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου, όπου δεν σας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι η περίοδος, που πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, ώστε να βγείτε από μία δύσκολη αναφορά, καταστάσεων και ανθρώπων, που δεν σας ταιριάζουν και σας πληγώνουν με την συμπεριφορά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο ανήσυχους με την προσωπική σας ζωή, αλλά και με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Έχετε μία περίεργη ψυχολογία, που δεν σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα πρέπει να σκεφτείτε, κυρίως πάνω στην εργασία σας, όπου θα καταλάβετε ότι υπάρχει μία στασιμότητα, που δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε. Βέβαια είναι μία χρονική στιγμή, που θα υπάρξει γρήγορη τακτοποίηση, των προβληματισμών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις, αλλά και με συναισθηματικά θέματα που δεν σας καλύπτουν, ηρεμία και καλή διάθεση. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως εσείς που είστε γονείς, γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που αφορά την οικογένεια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, που η διαχείριση τους θα αποδειχθεί δύσκολη, ενώ θα πρέπει να δώσετε βάση στην υγεία ενός δικού σας προσώπου. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, απολαύστε την καλή σας τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τα ψαράκια, είναι μία περίοδος που νιώθετε έξω από τα [νερά] σας. Είναι στιγμές που βλέπετε ότι τα κοντινά σας πρόσωπα, αρνούνται να καταλάβουν τις ανάγκες σας, κάτι που δυστυχώς δεν μπορείτε να αλλάξετε. Και επειδή ο χρόνος είναι γιατρός όλων, εμπιστευτείτε τον, για ακόμη μία φορά.