Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Ενημερώθηκε: 16/08/22 - 20:49

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, μία καλή και ευνοϊκή θέση, κυρίως για σας που ανήκετε στα ζώδια της Γης, [ Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως ], του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες θετικές κινήσεις σε οικονομικά θέματα. Καλή στιγμή για να νιώσετε περισσότερο τους άλλους, να μοιραστείτε κοντά τους κοινούς στόχους και τα πιο βαθιά σας συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η μέρα σας θα έχει πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα θα σας απασχολήσουν οι συναισθηματικές σας υποθέσεις. Πολύ καλή στιγμή για να ανανεωθείτε, κάνοντας μία μικρή εξόρμηση στην φύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλές οι σκέψεις σας για κάποια επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα, που από ότι φαίνεται θέλει λίγο υπομονή για να μπορέσετε να βάλετε σε σειρά καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως είναι η στιγμή να χαλαρώσετε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια θα πρέπει να απομακρυνθείτε από κάποιους που σας δημιουργούν άσχημα συναισθήματα και να κάνετε τις σωστές επιλογές σε φίλους και άτομα που αποτελούν μία ομάδα που ανήκετε και εσείς.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στο πρώτο δεκαήμερο σας, σας γεμίζει με συναισθηματικές ανησυχίες, εφόσον η πορεία της στο δικό σας ζώδιο, θα αντιμετωπίσει αρκετούς ερωτικούς κραδασμούς και ερωτηματικά, που αφορούν, τα συναισθήματα των άλλων προς εσάς.

ΠΡΘΕΝΟΣ
Είστε σε μία περίοδο όπου νιώθετε πίεση, αλλά από την άλλη, έρχονται τα καλύτερα για σας. Προς το παρόν αρκεστείτε στο ότι βρίσκεστε κοντά στην επίλυση κάποιων προβληματισμών σας.

ΖΥΓΟΣ
Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σήμερα, σε οικονομικά θέματα. Μην επιδιώξετε αυτές τις μέρες τις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που, έχετε μαζί τους οικονομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι ένδειξη ότι οι σχέσεις σας θα παίξουν ένα βασικό ρόλο στην ψυχολογία σας, αυτές τις μέρες. Ίσως μάλιστα θα έχετε μία αναστατωμένη διάθεση, όπου θα σας δημιουργήσει έντονα ξεσπάσματα, αλλά άλλες φορές, κλείσιμο στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητα σας, οι εργασιακές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, κυρίως αύριο και μεθαύριο. Μην αφήσετε τον εαυτό σας, να παρασυρθεί σε διατροφικά λάθη, ή σε τοξικές συμπεριφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα για κάποιο πρόσωπο, που μάλλον σας δημιουργεί με τα τερτίπια του ανασφάλεια. Βέβαια η επιλογή είναι όλη δική σας και καλό είναι να βάζετε τα όρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν, ενώ οι περισσότεροι από σας θα έχουν μία έντονη επιθυμία να τακτοποιήσετε κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, ή τον χώρο που διαμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, οι μετακινήσεις σήμερα, θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να επικοινωνήσετε με κάποιο πρόσωπο, που έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ