Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 28/2 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 28/2 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 27/02/24 - 23:44

Ζώδια: Σήμερα θα υπάρξει η τάση για υπερβολές και ατυχήματα. Γενικότερα η περίοδος αυτή θέλει προσοχή όταν οδηγούμε, ταξιδεύουμε και η επικινδυνότητα αυτή θα κρατήσει σχεδόν και όλο τον Μάρτιο. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, είναι μία προσωπική χρονιά γεμάτη συναίσθημα, υπερβολές και τάση για να δώσετε και να πάρετε αγάπη. 

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ευκαιρίες σήμερα θα έχουν να κάνουν με τους συναισθηματικούς σας στόχους και τις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μέρα έντονου στρες και αυτό που πρέπει να φροντίσετε είναι τα επαγγελματικά σας και ο τρόπος να κάνετε νέες συμμαχίες που αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες σήμερα, ώστε να αποφασίσετε  για θέματα εκπαίδευσης σας, να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι, ή να τελειώσετε με επιτυχία κάποια υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, τα οικονομικά σας θα έχουν σήμερα έντονη δραστηριότητα. Φροντίστε να κάνετε έξυπνες επενδυτικές κινήσεις, ή αγορές που θα έχουν ανοδικό πρόσχημα στα κέρδη σας.   

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώσετε καλά με τους ανθρώπους που θα έχετε επιλέξει να βρίσκονται κοντά σας. Ίσως κάποιοι προβληματισμοί σας, χάσουν στην πορεία την αρνητικότητα τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι τα επαγγελματικά σας που θα σας αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Φροντίστε να κλείσετε με επιτυχία μία εργασιακή συμφωνία, όπου θα σας δημιουργήσει καλές απολαβές σε μάκρος χρόνου.  

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό για σας να επιλύσετε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Έτσι σήμερα κάποια καλά νέα θα έρθουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς οικογενειακά θέματα θα μπουν στο τραπέζι και θα καταλάβετε ότι για κανέναν δεν είναι θετικό να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις. Επίσης είναι καλό να κάνετε μία κίνηση μεταμέλειας, σε αγαπημένο σας πρόσωπο.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι έντονα δραστήρια η μέρα σας, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που βρίσκονται σε αναμονή. Ένα προσωπικό θέμα ανανεώνεται και σας δίνει ιδιαίτερη χαρά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε καλή εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, όπως επίσης θα είναι μία μέρα με καλή προοπτική στους στόχους σας και στις προσωπικές σας επιδιώξεις.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι μία καλή μέρα για την προσωπική σας ζωή, ιδίως αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες οι καταστάσεις βρίσκονται σε μία πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή. Είναι μέρες σημαντικές για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και σίγουρα θα παίξει ρόλο η καθαρότητα των σκέψεων και πράξεων σας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ