Με τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στο Παρίσι η DS «γράφει» ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της

Η DS αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της μέσα στην έδρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι
Ενημερώθηκε: 29/09/18 - 23:53

Η DS αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της μέσα στην έδρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Και στόχος της είναι να εντυπωσιάσει με τις παρουσίες της. Η DS Automobiles, η  νέα premium γαλλική εταιρεία θα κάνει όχι μία παγκόσμια παρουσίαση αλλά τέσσερις. Στην μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτου θα παρουσιάσει : 

•    DS 3 CROSSBACK, το εμβληματικό SUV με το High-Tech ύφος και την 100% ηλεκτρική του έκδοση, την DS 3 CROSSBACK E-TENSE
•    DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 που εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο βενζινοκινητήρα/ ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης 
•    DS E-TENSE FE 19, το αμιγώς ηλεκτρικό μονοθέσιο με το οποίο συμμετέχει η DS στο Πρωτάθλημα FIA Formula E, στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας για το 2018/2019
•    DS X E-TENSE, το αμιγώς ηλεκτρικό ονειρικό αυτοκίνητο της μάρκας που αποτελεί το όραμα της DS για την πολυτέλεια στην αυτοκίνηση για το έτος 2035 

Η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσης και το νέο περιορισμένης παραγωγής DS 3 FOREVER με το οποίο εμπλουτίζεται η γκάμα του DS 3, στην οποία βρίσκουμε όλες τις νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές, καθώς και τα πλέον σύγχρονα στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού.  

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο,στο Pavilion 1 του Parc des Expositions, στην Πύλη των Βερσαλλιών, ο χώρος της DS καλεί τους επισκέπτες να δουν και να ανακαλύψουν από τον κόσμο της μάρκας. 

Οι επισκέπτες θα μάθουν όλα τα νέα που αφορούν την DS και τις μελλοντικές παρουσιάσεις αλλά και θα ενημερωθούν για την ηλεκτροκίνηση που εκφράζεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο από τα χαρακτηριστικά LED φώτα που οδηγούν στα σημεία αναφοράς της γκάμας E-TENSE (είναι η ονομασία όλων των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων των μοντέλων της DS) που θα βρίσκονται στο χώρο. Το ραντεβού έχει οριστεί για την περίοδο από 4 έως 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι. 

Αυτό που θα πουν οι επικεφαλής της DS στο Παρίσι είναι ότι η  ηλεκτροκίνηση είναι στην καρδιά της στρατηγικής της για το μέλλον. Τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της DS θα παρουσιαστούν στην τελική τους μορφή το 2019. Αυτά θα είναι το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, που εφοδιάζεται με ένα υψηλής απόδοσης υβριδικό σύνολο και το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Μέχρι το 2025, όλα τα νέα μοντέλα της DS θα προσφέρονται αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητα” δήλωσε ο CEO της DS Automobiles, Yves Bonnefont.  

Από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου, το κοινό είναι προσκεκλημένο για να ανακαλύψει τον κόσμο της DS και τις νέες της δημιουργίες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν την Παριζιάνικη κομψότητα της περιορισμένης έκδοσης DS 3 FOREVER.