Η απόλυτη καταστροφή - Φλεγόμενος ουρανοξύστης καταρρέει (ΦΩΤΟ)

Η απόλυτη καταστροφή - Φλεγόμενος ουρανοξύστης καταρρέει (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 01/05/18 - 11:57

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά για να τυλιχτεί στις φλόγες ένας ουρανοξύστης στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας ο οποίος κατέρρευσε μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα διαμέρισμα!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική της πόλης στο σημείο επιχειρούν 160 άνδρες. Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε. Στο βίντεο που ανέβασε χρήστες του facebook αποτυπώνεται η τρομακτική στιγμή που το συγκρότημα κατοικιών καταρρέει μέσα σε μία φλόγα σφαίρας.

Στο twitter της πυροσβεστικής αναφέρεται ότι μέρος του τμήματος κατέρεευσε. Οπως είχε μεταδόσει νωρίτερα δεν υπήρχαν πληροφορίες για θύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Νεκροί τέσσερις ορειβάτες στις Άλπεις λόγω ψύχους

Οι αρχές λένε ότι δεν γνωρίζουν αν υπάρχουν απώλειες από την κατάρρευση, όπως αναφέρει η Daily mail ωστόσο προειδοποιούν ότι είναι πιθανό. Τα τοπικά δελτία ειδήσεων ανέφεραν ότι το κτίριο καταλαμβάνεται από άστεγους από την περιοχή.

Ο Flabio Gabia, ένας ρεσεψιονίστ που εργάζεται σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, δήλωσε στο Estadao: «Όταν πήγα να δω τι ήταν, οι δρόμοι που ήταν έρημοι γέμισαν με ανθρώπους που απεγνωσμένα προσπαθούν να ξεφύγουν».

σ

σ