Μίκαελ Σουμάχερ: Η οικογένειά του ελπίζει στο θαύμα

Μίκαελ Σουμάχερ: Η οικογένειά του ελπίζει στο θαύμα
Ενημερώθηκε: 10/11/17 - 15:33

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ελπίζει ακόμη σε ένα «ιατρικό θαύμα» και λαμβάνουν κάποια μορφή επικοινωνίας από τον Γερμανό πιλότο της Φόρμουλα 1.

Ένας οικογενειακός φίλος ισχυρίζεται ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στέλνει σήματα από τον μακρινό του κόσμο, όσο νοσηλεύεται στο σπίτι του στην Γενεύη της Ελβετίας.Ο Σουμάχερ υπέστη έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013. Από τότε δεν είναι ικανός να περπατήσει και να μιλήσει.

Η πηγή που δεν κατονομάζεται μίλησε σε γερμανικό περιοδικό τονίζοντας ότι η φυσική διάπλαση του Σουμάχερ βοηθά την κατάσταση. «Η Κορίνα και τα  παιδιά του ο 18χρονος Μικ και η 20χρονη Τζίνα, ελπίζουν ότι υα γίνει ένα ιατρικό θαύμα», δήλωσε.Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τέθηκε σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς  για έξι μήνες μετά το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις. Οι γιατροί επιχείρησαν να απομακρύνουν τους θρόμβους αίματος από τον εγκέφαλό του, αλλά κάποιοι ήταν αδύνατο να αφαιρεθούν αφού βρίσκονταν πολύ βαθιά.

Οι γιατροί χαρακτήριζαν την κατάσταση ως «εξαιρετικά σοβαρή» μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου υποβλήθηκε σε δυο σωτήριες επεμβάσεις.