Τραγική κατάληξη είχε ένας διαπληκτισμός στο ελαιοχώρι Οιτύλου της Ανατολικής Μάνης, όπου ένας 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν 57χρονο. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31.10.2026) και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άντρες ήρθαν σε λογομαχία και στη συνέχεια ο 53χρονος άνοιξε πυρ εναντίον του άλλου, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Όπως μεταδίδει το notospress.gr, η διαμάχη φέρεται να είχε ξεκινήσει από διαφωνία για αγροτεμάχια.
Ο 57χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγο αργότερα από τα τραύματά του. Ο δράστης, μετά την επίθεση, παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, όπου και τέθηκε υπό κράτηση.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, το οποίο εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο καβγάς κατέληξε σε θανατηφόρα επίθεση.