Άνθρωποι του Σόρος στη...μάχη για να επιλύσουν την κρίση στην Αλβανία

Ο Σόρος απλώνει τα πλοκάμια του στην μισοδιαλυμένη Αλβανία μέσω δικών του προσώπων
Ενημερώθηκε: 28/02/19 - 23:51

Άνθρωποι του Σόρος επιστρατεύονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να λύσουν την κρίση στην Αλβανία που καθημερινά σχεδόν σημειώνονται επεισόδια και διαμαρτυρίες για την παραμονή του Έντι Ράμα στην εξουσία.

Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο,το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έστειλε αντιπροσωπεία 7 ευρωβουλευτών με σκοπό να επιλύσουν την κρίση που έχει ξεσπάσει μεταξύ αντιπολίτευσης και κυβέρνησης.

Ο δικηγόρος Αλτίν Γκοτζάι, σύμφωνα με την αλβανική ‘Τέλεγραφ’ αναφέρθηκε στην αντιπροσωπεία αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  προέβη σε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Αλβανία: Νέες βίαιες συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς έξω από τη Βουλή

 

« Πέντε από τους επτά ευρωβουλευτές της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα επιλύσουν την πολιτική κρίση είναι άνθρωποι του Σόρος!

Αυτό επιβεβαιώνεται από το πρωτότυπο έγγραφο του Ιδρύματος του Σόρος (Open Society European Policy Institute)  που δημοσιεύθηκε από το Wikileaks και το DCLeaks.

Νέες μαζικές διαδηλώσεις κατά του Έντι Ράμα αποφάσισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

 

Σε αυτό το απόρρητο έγγραφο που πρωτο-δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2016 περιέχει τον κατάλογο 226 ευρωβουλευτών  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είναι προσκείμενοι στον Τζορτζ Σόρος και από τους επτά ευρωβουλευτές που θα επιλύσουν την κρίση στη χώρα μας, οι πέντε είναι άνθρωποι του Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι 5 αυτοί βουλευτές οι οποίοι είναι όλοι ‘αριστεροί’ και βρίσκονται στη λίστα του Σόρος είναι: 

-Fleckenstein (Γερμανία), Cristian Preda (Ρουμανία), Juan Fernando Lopez Aguilar (Ισπανία), Ilhan Kyuchyuk (Βουλγαρία) και  Tamas Meszerics (Ουγγαρία)!

Έτσι, από τους 7 οι 5 είναι άνθρωποι του Σόρος, όπως τους κατηγόρησε δημοσίως ο (Βρετανός πολιτικός) Νάιτζελ Πολ Φάρατζ.

Αυτοί έρχονται για να λύσουν την κρίση του Σόρος με τον Σόρος για τον Σόρος!!», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.