Εντυπωσιακή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 17/01/20 - 18:56

Είχε όλα τα στοιχεία να είναι μια εντυπωσιακή ληστεία. Το μαύρο Range Rover μπουκάρει σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο. Τρεις άντρες που φορούν κράνη βγαίνουν έξω από το αμάξι κι αρχίζουν να σπάνε τις βιτρίνες με σφυριά για να κλέψουν τα κοσμήματα.

Μέχρι εδώ καλά... Όμως όταν οι τρεις άντρες προσπαθούν να ξαναμπούν στο όχημα, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το μαγαζί αποφασίζει να παρέμβει. Και μάλιστα δυναμικά!

Κατορθώνουν να αρπάξουν έναν από τους ληστές και να το παραδώσουν στην αστυνομία που είχε καταφτάσει.

Ο ληστής αναγνωρίστηκε ως ο 34χρονος Μπεν Βέγκενερ και κατηγορείται για ληστεία, επικίνδυνη οδήγηση, βανδαλισμό και κατοχή επιθετικού όπλου.

Οι δύο συνεργοί του ληστή αναζητούνται

Οι δύο συνεργοί του στη ληστεία κατόρθωσαν να διαφύγουν κι έκτοτε αναζητούνται από την αστυνομία, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

«Αυτό ήταν ένα τρομακτικό περιστατικό για τα θύματα και όσοι έγιναν μάρτυρες της ληστείας και ο Βέγκενερ θα περάσει μια σημαντική περίοδο στη φυλακή», σχολίασε ο εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας, Σαμ Γουέλερ.

«Δυστυχώς, οι δύο συνεργοί του εγκατέλειψαν το σημείο του εγκλήματος και παραμένουν ασύλληπτοι. Θα συνεχίζουμε να ακολουθούμε τα στοιχεία προκειμένου να τους αναγνωρίσουμε, και προτρέπουμε όποιον έχει πληροφορίες γι’ αυτούς τους ανθρώπους να έρθει σε επαφή με την αστυνομία», τόνισε ο Γουέλερ.