Οργια στην «πόρτα» του Μπαράκ Ομπάμα!

 
Οργια στην «πόρτα» του Μπαράκ Ομπάμα!

Ενημερώθηκε: 13/07/17 - 18:01

Τα μυστικά της δυτικής πτέρυγας του Λευκού Οίκου, στην οποία εργάζονταν οι στενοί συνεργάτες του Μπαράκ Ομπάμα, αποκαλύπτει σε βιβλίο του ο επικεφαλής της ομάδας που έγραφε τους λόγους του.

Ο Ντέιβιντ Λιντ παρουσιάζει μια εικόνα που παραπέμπει σε αδελφότητα πανεπιστημίου και εκμυστηρεύεται, μεταξύ άλλων, ότι εκμεταλλεύονταν την ιδιότητά τους για να κάνουν σεξ με όμορφες γυναίκες.

Στο βιβλίο «Thanks, Obama» (Ευχαριστώ, Ομπάμα) ο Λιντ, που έγινε ένας από τους νεότερους συγγραφείς ομιλιών Αμερικανού προέδρου, σε ηλικία 24 ετών, περιγράφει τα «κατορθώματα» των συνεργατών του. Επιναν και κάπνιζαν στις συσκέψεις στα γραφεία τους στη δυτική πτέρυγα, ενώ αν και όλοι τους ήταν λευκοί άντρες, χρησιμοποιούσαν λέξεις της αφροαμερικανικής αργκό, όπως «bro» (αδερφέ), νομίζοντας ότι αυτό θα ευχαριστούσε τον Ομπάμα, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποιούσε συνεχώς τη λέξη «f...ck» (γ**ω). Υποκρίνονταν επίσης ότι τους άρεσε το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, επειδή ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν φανατικός οπαδός του.

Καλλίγραμμες γυναίκες

Εκεί που έδιναν ρέστα, σύμφωνα με τον Λιντ, ήταν η αποπλάνηση καλλίγραμμων γυναικών. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τουλάχιστον μία φορά ότι επιδεικνύοντας την κάρτα εισόδου στον Λευκό Οίκο μπορούσε να ρίξει στο κρεβάτι του κάποια καλλονή. Αλλος συνεργάτης του έπεισε ξανθιά παρουσιάστρια ειδήσεων τηλεοπτικού δικτύου της Ουάσινγκτον να κάνει σεξ μαζί του, προσκαλώντας τη διαρκώς στην προεδρική κατοικία. Στη συνέχεια δεν έχανε ευκαιρία να υπερηφανευτεί για την επιτυχία του στους συνεργάτες του.

Espressonews.gr

Πηγή: