Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονη που βιάστηκε ομαδικά στο σχολείο από τους δασκάλους της!

 
Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονη που βιάστηκε ομαδικά στο σχολείο από τους δασκάλους της!

Ενημερώθηκε: 17/01/17 - 22:08

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 12χρονο κοριτσάκι στην Ινδία, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από τον διευθυντή του σχολείου της και άλλους τρεις δασκάλους!

Η ιστορία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη παγκοσμίως, ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες διεθνών οργανώσεων για την κατάσταση που επικρατεί στη μεγάλη χώρα της Ασίας, καθώς οι άγριοι βιασμοί, ακόμη και σε δημόσιους χώρους, αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο.

Το 12χρονο κορίτσι βρέθηκε στην οροφή ενός εκ των κτηρίων του σχολικού συγκροτήματος από τη μητέρα της, η οποία επίσης εργαζόταν εκεί σε μία από τις υπηρεσίες. Το τραγικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Τζαχαναμπάντ, όπου η αστυνομία άσκησε διώξεις εναντίον του διευθυντή Αζού Αχμάντ και των τριών δασκάλων Ατούλ Ρεχμάν, Αμπντούλ Μπαρί και Μοχάμεντ Σαουκάτ.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Το 12χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο Patna Medical Centre, όπου νοσηλεύεται με σοβαρότατα τραύματα. Το μικρό κορίτσι πήγε στο νοσοκομείο η μητέρα του, καθώς κανείς δεν προσφερόταν να της προσφέρει μία χείρα βοηθείας στο σχολείο.