Αδιανόητο: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια

 
Απίστευτο περιστατικό στις Σέρρες - Κλείδωσαν τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια

Ενημερώθηκε: 04/07/22 - 14:25

Δεν χωράει ανθρώπινος νους Κυριακή αυτό που συνέβη το βράδυ όταν στο κέντρο των Σερρών.

Ένα ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων που είχαν έρθει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους, κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους τα οποία κοιμόντουσαν, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια.

Περαστικοί έβλεπαν τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια χωρίς να βλέπουν κάποια αντίδραη, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς τους , οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόντουσαν και πως πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ