Αλ. Κούγιας: Επιχειρηματικά συμφέροντα χρησιμοποιούν τον Δ. Λιγνάδη για να εκδικηθούν τη Λ. Μενδώνη για το Ελληνικό!!!

Αλ. Κούγιας: Επιχειρηματικά συμφέροντα χρησιμοποιούν τον Δ. Λιγνάδη για να εκδικηθούν τη Λ. Μενδώνη για το Ελληνικό!!!
Ενημερώθηκε: 23/02/21 - 08:53

Άλλη διάσταση έδωσε ο Αλ. Κούγια στο κύμα καταγγελιών κατά του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Κούγιας ο οποίος από χτες εκπροσωπεί νομικά τον Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζει ότι ο καταγγελλόμενος σκηνοθέτης είναι θύμα επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν να εκδικηθούν την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη γιατί ξεμπλόκαρε την επένδυση του Ελληνικού!!!

Ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο Mega για την υπόθεση των καταγγελιών εις βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι δυο τους μίλησαν επί πολλές ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Λιγνάδης έδωσε στοιχεία για τους καταγγέλλοντες, αλλά και για τη μάρτυρα-κλειδί, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη.

Ακόμα δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη.

Όπως υποστήριξε, όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα ο Λιγνάδης, επειδή ήταν επιλογή της Μενδώνη, εξήγησε.

Όπως υπογράμμισε, η υπουργός Πολιτισμού προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας.

Πάντως, τόνισε, «αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω».

Συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είπε ότι θα γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.

Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης. «Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα», είπε σχετικά.

Τέλος για την ανακρίτρια, ευχήθηκε να μπορέσει να αντέξει το βάρος. «Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο μόνο για πολιτικά παιχνίδια και εντυπώσεις», κατέληξε.